... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Jurildo
Autor témy
Auto: BMW E39 540iA
Kraj: Bratislavský

elektricke sedacky e39 540i

Sobota, 4. Augusta 2012, 15:44

Zdravim.
Stala sa mi taka vec, ze vcera isla soferovat frajerka a chcela si zmenit nastavenie sedadla (ulozene v pamati). Stlacila 2ku a nic. Ze vraj sa znizila iba vyska hlavovej opierky. Tak si nastavovala gombikmi poziciu a to este islo. Dnes som skusil vratit sedadlo spat a nefungovalo uz ani nastavovanie gombikmi. Ani tuk! Spolujazdcove sedadlo ide normalne.
Co by som mal skontrolovat ako prve? Moze to byt daka poistka (su samostatne na kazde sedadlo?) Alebo nejaky zalomeny/pretrhnuty kabel? Treba odsrobovat sedacku, pripadne da sa to nejako zistit cez diagnostiku, ze co tam bude za problem?
Ja sa tam teraz ani nezmestim, nie to este soferovat. Za kazdu radu budem velmi vdacny.

edit: nefunguje ani vyskove ani pozdlzne nastavenie volantu. a na sedadle funguje iba dofuk. ziadne smerove posuvanie ani naklapanie ani hlavova opierka. je tam viac cidiel/motorcekov tak sa mi nezda, ze by odisli vsetky naraz. neviete niekto aku to ma poistku?

Jurildo
Autor témy

Re: elektricke sedacky e39 540i

Pondelok, 6. Augusta 2012, 12:02

nikto sa s tym nestretol? velmi by pomohlo ak by niekto kto to uz realne opravovat vedel co s tym.

Užívateľov profilový obrázok
ANDYMAN
Auto: BMW E39 525i ´01

Pondelok, 6. Augusta 2012, 13:21

mne tiez obcas prestane ist komplet cele soferove sedadlo, na diagnostike vyhodilo v historii chyb nejake dorazove cidlo na sedacke ktore z casu na cas zablokuje posuv sedacky.
Skus este taky figel, ze ked prides k autu tak sedacku skus nastavit bez toho aby si si na nu sadal, mne to tak obcas funguje ked zahapruje to cidlo.
Ale viac ti k tomu neviem povedat...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Obrázok
ANTIVIR.sk IT magazín - novinky, články, recenzie, blogy...

Jurildo
Autor témy

Pondelok, 6. Augusta 2012, 14:16

skusal som hybat aj bez nasadnutia a nic. proste ona absolutne neraguje. vobec nic okrem dofuku... a dole je taky na prd pristup, ze skusat ci to moze byt niektory kabel alebo co je na prd. to mam vymontovat celu sedacku?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných