... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Autor témy
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

e39 znizenie podvozku

Piatok, 6. Mája 2011, 20:45

Mam otazku, ci sa da znizit iba zadna naprava, a ci je to mozne inak ako vymenou tlmicou-pruzin. Zatial je to len take teoreticke.
Na aute mam klasicky podvozok a neaky ten bodykit (predny naraznik + bocne prahy a zadna sukna) nieje to nic brutalne, ziadny tuzing. Je to vraj AC Schnitzer.

Ide mi o to, ze s tym ako auto vyzera s predu, som spokojny. Vyzera to take nizke siroke a pritom prechodnost ciest celkom dobra. Ale zozadu to vyzera dost dvihnute ako kocik(ta zadna sukna to znizila max. o 2cm) hoci su tam 17" s malym ET.

S jazdnymi vlastnostami som spokojny, ide mi len o ten vyzor. Neplanujem do toho vrazat vela €, to radsej to inych potrebnejsich casti. Vedeli by ste mi niekto poradit neaky trik, typ ako to dosiahnut.

P.S: Keby niekto pobliz mne mal m-podvozok, a chcel by to vymenit za klasiku.... mozno by sme sa na niecom dohodli, ale vsetko je to zatial teoreticke, zatial zistujem moznosti a pripadne vydavky, a potom by som sa rozhodol ci sa do toho pustim

Gabriel86
Auto: E39 528i

Re: e39 znizenie podvozku

Sobota, 7. Mája 2011, 01:05

Môj zadok sedí celkom nízko asi budú unavené pružiny kľudne s tebou vymením :D.
Ja som chcel vymeniť zadné struny za nové nestoja veľa ale odrádza ma tá práca okolo toho [-(
30102010722.jpg

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Sobota, 7. Mája 2011, 08:26

ja by som hovadiny nekupoval, bud eibach ako mam od mojeho milovaneho predchadzajuceho majitela alebo potom HR, su to inac vynute pruziny
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

lionlion
Autor témy
Auto: E90 325d

Sobota, 7. Mája 2011, 09:02

No mne sa zda, ze moja e39 asi ako jedina ma vyssie zadok, lebo ked vydim neaku inu e39, tam sa mi to javy lepsie. Ked skusam rozkivat auto, tak predom trochu ide, ale zadok je fest tvrdy.

Gabriel86: Inak by sme si mohli niekedy dat stretko, pozhanat ludi s okolia MI a urobit si taky malicky BMW zrazik, poobzerat auta, povymienat skusenosti

Gabriel86
Auto: E39 528i

Sobota, 7. Mája 2011, 14:50

Nedbám niečo také by som len privítal musíme si počkať na lepšie počasie a môžme dať nejaký zrazík 8)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 6 neregistrovaných