... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Doodoo8
Autor témy
Auto: e39,e34, 2,0i
Kraj: Košický

E39 - zaseknuta predna kapota

Nedeľa, 28. Marca 2010, 18:34

cavte chlapci,..poradte ako otvorit prednu kapotu na e39,..zasekla sa zle som ju zavrel,..packa pod kapotou nejak divne stoji,..da sa to otvorit nejako zospodu?hladal som to tu ale nemozem to najst....dik..

diLucca

Re: zaseknuta predna kapota

Nedeľa, 28. Marca 2010, 20:36

ladvinky von, a "predlzenym prstom" :) potlacit tiahla zamkov, resp. len vodicovej strane, na druhy zamok by si mal uz rukou nahmatat bowden a zatiahnut, ak nepomoze tak potom vysekat tie zarazky co su na kapote a zapadavaju do zamkov...
Naposledy upravil/-a diLucca v Pondelok, 29. Marca 2010, 16:55, upravené celkom 1 krát.

wardo
Auto: BMW 525d touring
Kraj: Žilinský

Pondelok, 29. Marca 2010, 10:05

Doodoo8 napísal:
cavte chlapci,..poradte ako otvorit prednu kapotu na e39,..zasekla sa zle som ju zavrel,..packa pod kapotou nejak divne stoji,..da sa to otvorit nejako zospodu?hladal som to tu ale nemozem to najst....dik..

Nieco podobne sa stalo aj mne, slabo som zabuchol kapotu a potom to neslo ani otvorit a ani dobuchnut... Normalne som pevnym ohnutym drotom potiahol cez ladvinku tu hlinikovu "packu", ktorou som to otvoril, potom som pre istotu naolejoval ten mechanizmus, co to otvara, lebo sa to nejak zadrhavalo a teraz to je uz OK... Ale mozno mas uplne iny problem... :oops:

Doodoo8
Autor témy

Pondelok, 29. Marca 2010, 14:51

skusim to nejak uvidim ako to pojde,..prave ze ja som ju zabuchol riadne normalne dosadla je zavreta,..len jak som ju otvaral tak ta packa na otvaranie nejak divne sla neviem,..nevenoval som tomu pozornost nejak aaaa potom som ju riadne zatvoril,.ta packa pri ladvinke na kapote je tak na polovicku a nejde snou ani pohnut,..skusim tu stoho nieco ci to pojde,..zatial dik za info..

Doodoo8
Autor témy

Utorok, 30. Marca 2010, 11:45

tak skusal som to dnes chvilu,..nasiel som tam ten hacik pri tej packe ale nepomohlo to,sice na lavej strane ano povolila kapota ale prava strana ma nepustila..mal by tam byt niekde asi este jeden zamok len teraz newiem kde..no nic musim asi to skusit nejak zo spodu..

diLucca

Streda, 31. Marca 2010, 05:53

pozri si v ETKe ako su ulozene zamky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní