... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Bengalll
Autor témy
Auto: zobrala leasingovka
Kraj: Žilinský

e39 zadne uloženie ramena HELP

Streda, 8. Mája 2013, 10:13

Boha chlapi, poradte mi lebo ma jebne rozhodol som sa menit tie zadné vrzgajúce silenty (uloženia)...
Staré sa mi po pár pokusoch podarilo vylisovať vďaka doma robenému prípravku zo závitovej tyče a 2 rúrok, problém je že dieru som ošmirgloval navazelinoval a ten nový silent tam nemôžem natlačiť, ide rovno nekrúti ho, chýbajú mi ešťe asi 3-4mm. Už som rozlámal a ukrútil asi 4 závitové tyče, naklepať to tam nieje šanca, som už zúfalý.... Dajte nejakú radu....

Neviem či sú tie závitové tyče také blato, či mám kúpiť nejaký šrób (možno bude pevnejší) alebo čo...

Nepíšťe mi že odpojiť poloos a ramená a ísť s tým pod lis, lebo to už nerozdýcham....
aktualne audi a6 4G
ex:audi a6 c6 avant 3,2 FSI
ex: audi a6 c6 3,2 FSI
ex: volvo S80II D5
ex: octavia2 RS 2,0TDI
ex: e39 touring 530d
ex: e60 530i
ex: e39 523i

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Re: e39 zadne uloženie ramena HELP

Streda, 8. Mája 2013, 11:20

Ked som ich ja menil tak som hned odpajal poloos pretoze vyrabat pripravky a trapit sa s tym je leb strata casu.

Bengalll
Autor témy
Auto: zobrala leasingovka

Štvrtok, 9. Mája 2013, 10:39

Takže hotovo, no nikdy keď to budete robiť a vyrábať si sťahovák nepouživajte závitovú tyč ale zožente si poriadny kalený šrób a pôjde to ako do maminky :D
aktualne audi a6 4G
ex:audi a6 c6 avant 3,2 FSI
ex: audi a6 c6 3,2 FSI
ex: volvo S80II D5
ex: octavia2 RS 2,0TDI
ex: e39 touring 530d
ex: e60 530i
ex: e39 523i

renner
Auto: BMW e39 523i
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 9. Mája 2013, 12:03

chlapi to ste menili ten silent čo je na spodnom ramene vzadu ?

Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS

Štvrtok, 9. Mája 2013, 18:12

Bengalll napísal:
Takže hotovo, no nikdy keď to budete robiť a vyrábať si sťahovák nepouživajte závitovú tyč ale zožente si poriadny kalený šrób a pôjde to ako do maminky :D

ak je to tam veky vekov, este viac menej od nova, tak najlepsie riesenie je rozobrat to komplet a hodit pod lis, menej roboty a trapenia ako zo zavitovkou, pripadne inym doma robenym pripravkom... Ak to uz niekto menil, tak sa da urcite pomoct, tak ako pises, ale nie zo zavitovkou, lebo to je naozaj blato, to mozes dat len tak ako palicu do fazule... :? Ked to raz dostanes von tak novy dnu musi ist aj keby nechcel, poriadne precistit a pouzit silnejsi srob. :thumbup:

airbrushdoc
Auto: BMW E39 530D
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Júna 2013, 07:28

cavte, mna akurat teraz trapia tiez ti silenty vzadu, som to musel v sobotu poskladat naspet, lebo stary ani bohovi nejde von, aky stahovak na to treba? tiez nemozem komplet cele dat dole, by ma porazilo, som cely vikend zabil vymenou komplet ramien aj vzadu aj vpredu, akurat s tymi silentami je to v koncoch :( stare silenty su makke ako hovno. A este jedna otazka: v sade prednych ramien bolo vsetko poparovane, ale jeden silent taky uzky je len jeden, dajak neviem pochopit kam ide, nasiel som ze je to ulozenie riadenia ale preco jeden?
Môj airbrush blog

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných