... všetko o BMW ...
WhiteE39 napísal:No ja som vlozil SIM kartu do kufra rovno do zakladne telefonu a nastartoval som to, len to obcas blbne. Toto mam 97 rocnik, asi mas novsi, tym padom aj novsi model telefonu. Uz mam na poste tu sim-ku od MT-Speedyho len som nemal cas pre nu skocit. Zajtra to idem testnut, tak som zvedavy ako to poslape.
Diablo napísal:MT-SPEEDY napísal:GOOSE528 napísal:MT-SPEEDY napísal:OK, zistene... Viem vam pomoct 32kb EASY sim kartami
Vysvetli podrobnejsie![]()
No ak niekto budete potrebovat 32kb sim kartu, treba napisat SS, nejake starsie sa mi povaluju v skladeSu to EASY bez kreditu, do troch mesiacov ju treba nabit, ma to normalne telefonne cislo...
dáš aj bez registrácie?
3pyT napísal:Ja mám v e38 Longu dva telefóny..., jeden vzadu a jeden v predu...(je tam možnosť dať dve SIM-ky a urobiť si z toho dve nezávysle linky)![]()
Som to skúšal, aká haluz ked si voláš z predu do zadu...ved to je LONG...a preto tam asi dali tie telefóny dva...![]()
![]()
GOOSE528 napísal:3pyT napísal:Ja mám v e38 Longu dva telefóny..., jeden vzadu a jeden v predu...(je tam možnosť dať dve SIM-ky a urobiť si z toho dve nezávysle linky)![]()
Som to skúšal, aká haluz ked si voláš z predu do zadu...ved to je LONG...a preto tam asi dali tie telefóny dva...![]()
![]()
Hehe tak to uz je co za haluz
GUZINO528 napísal:Tak toto mne chyba!! Ten adapter? Bo ja ju ani nemam kam dat! Co to stalo?
airbone napísal:GUZINO528 napísal:Tak toto mne chyba!! Ten adapter? Bo ja ju ani nemam kam dat! Co to stalo?
Chyba ti tento adapter: http://www.smartcardfocus.com/shop/ilp/ ... ndex.shtml
Das do neho simku a cele to strcis dole pod zakladnu a budes volat ako divy...
GUZINO528 napísal:airbone napísal:GUZINO528 napísal:Tak toto mne chyba!! Ten adapter? Bo ja ju ani nemam kam dat! Co to stalo?
Chyba ti tento adapter: http://www.smartcardfocus.com/shop/ilp/ ... ndex.shtml
Das do neho simku a cele to strcis dole pod zakladnu a budes volat ako divy...
Viem ako to funguje :) Som technicky typDa sa to kupit aj u nas?