... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Billy-sk
Autor témy
Auto: BMW 525 TDS
Kraj: Žilinský

E39 - vymena rozvodov

Nedeľa, 20. Januára 2013, 16:53

Chlapi najde sa tu niekto, kto mi dokaze v Cadca alebo Ziline vymenit rozvody a bud zrepasovat palivove cerpadlo (tecie nafta), alebo ho aspon vybrat, ja ho dam repasovat a potom to poskladat uz s novymi rozvodmi? Ak hej, priblizne aj cenu kolko by stala robota. Material si zozeniem sam. Treba pri tom rovno menit aj vodnu pumpu alebo netreba?

JetSlider
Auto: BMW 530 d
Kraj: Trnavský

Re: E39 - vymena rozvodov

Nedeľa, 20. Januára 2013, 18:50

po prve asi rozvody nejdes menit ale myslis ten draskovy remen :D a ked budes mat dole remen prekontroluje michanik vodnu pumpu a posudi ci to je na vymenu :wink:

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 20. Januára 2013, 19:40

je to rozdiel či rozvodová reťaz alebo remeň
keď sa jedná o prvé tak s tým je veľká babračka ale kým to nemá 400tis. na tacho tak by s tým problém nemal byť, remeň by si mal zvládnuť aj sám, vodná pumpa sa nemusí meniť keď je v poriadku
vybratie / pretesnenie čerpadla, vyhľadaj člena starynovy, on je tuším z toho regiónu a vyzná sa v tom :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Billy-sk
Autor témy
Auto: BMW 525 TDS
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 20. Januára 2013, 20:24

OK, cize nemusim kvoli tomu aby som vybral cerpadlo menit rozvody? Lebo jeden mechanik (on sa ale nevyzna do bmw) mi povedal ze kvoli tomu asi budu musiet ist rozvody dole a tym padom uz ich mam rovno vymenit. Auto ma nabehane 250.000 a ziadny iny problem zatial nemam. Len tecie to cerpadlo. KLed pridavam plyn, tak v motore vzadu pri poslednom (najblizsie ku kabine) valci vidni dym a smrdii nafta. Aj pod autom ked postojim mam trochu flak.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných