... všetko o BMW ...
sklenus napísal:
najlepšie bude to rozobrať mrknúť na to a skúsim preliať každú hadičku trochou vody, či sú priechodzie
BMW 07 napísal:
Ďakujem za info. Áno počul som, že tie odtoky/trubky sa upchávajú. Lenže myslím, že môj problém bude skôr niekde na spodku, ako hore v tých samotných trubkách. Keďže mi voda stojí v podbehu, to znamená, že sa musel upchať ten odtok niekde dole. Je normálne viditeľný ten odtok na podbehu? Je niekde priamo pod stĺpikom, v strede dverí alebo na konci podbehu vpredu? Možno som slepý, ale nevidel som tam nič také...
csuka530d napísal:len potom sakramentský pozor pri rozoberani . ja som musel sundať celý náboj obe strany .
vybrat segrovku a odkarboskovať až po koren, podložiť potom to slo velkým kladivom krásne, von na aute nebola sanca to vybrať.
sklenus napísal:strešné ale nepodceňovať to, môže ti z toho aj pretiecť tapacír do introšu
csuka530d napísal:Takze zatial si to vrzganie nevyriesil, co? Ako tuto spomina csuka530d, to si neskusal s tou striekackou? Neviem, ci mas symptomy ako ja, ale napriklad ked sedim v aute a vystupim, tak vtedy to vrzne. Cize pri odlahceni (pripadne zatazeni), ale pri jazde som to nezaregistroval. V tom linku to c. 2 je nejaky prijebany gulovy cap, ci co?vrzgá aj toto a to dosť často
diel číslo 2 , injekčnou striekačkou prepichni gumu a naladuj tam olej ak to prestane vrzgať tak už vieš kde bol havo zakopaný
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/T ... uspension/