... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Billy-sk
Autor témy
Auto: BMW 525 TDS
Kraj: Žilinský

E39 - stahovanie okien Magicar-om

Utorok, 8. Júna 2010, 15:09

Vie niekto ako by sa dalo naprogramovat aby sa mi po stlaceni DO (Magicar 9000) stiahli vsetky okna na aute? Nejako cez tie aux vstupy alebo ako. Ak by sa to dalo, tak najlepsie aby sa dalo zastavit v urcitom bode (ak by som chcel otvorit len kusok). Upozornujem, ze ked mam vybraty klucik zo zapalovania, tak po urcitej dobe nejdu okna dole ani tlacitkami na dverach!
Naposledy upravil/-a Billy-sk v Streda, 9. Júna 2010, 10:38, upravené celkom 1 krát.

miloE39
Auto: BMW E39 530D sport
Kraj: Trenčiansky

Re: E39 - stahovanie okien klucom

Utorok, 8. Júna 2010, 18:56

ahoj mal som magicar v seate a mal som to urobene na dotahovanie okien funguje to cez nejaky predlzeny impuls ale ide to len na vw group.inak na E39 mi to ide tiez ked podrzim tlacitko zamknut okna sa zavru aj siber a ked otvorit aj sa otvoria =D> to magicar nedokazal..

Billy-sk
Autor témy
Auto: BMW 525 TDS
Kraj: Žilinský

Re: E39 - stahovanie okien klucom

Streda, 9. Júna 2010, 07:54

No okna sa same dovru ked zamknem auto, ale ja potrebujem otvorit na dialku.

miloE39
Auto: BMW E39 530D sport
Kraj: Trenčiansky

Re: E39 - stahovanie okien Magicar-om

Streda, 9. Júna 2010, 12:45

tak otvorit magicarom s tym skusenost nemam urcote sa to da nejak vyspekulovat ale bude treba nejaky modul dokupit.napis na autoalarmy.sk oni ti poradia

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: E39 - stahovanie okien Magicar-om

Streda, 9. Júna 2010, 15:28

Ja pouzivam na magicare vystup Trunk na otvaranie kufra ktory zaroven odomkne auto (podrzanie III)
Dava to 12V asi na 1 sekundu, vystup treba predlzit tranzistorom + kondenzatorom na cas potrebny na otvorenie okien.
Neviem ci ti otvara okna ked drzis kluc v polohe odomykania, ak hej uz to len privedies na signal odomykania.
ak nie, treba zinvertovat a priviest na kable z tlacitok na stahovanie okien cez diody..
Ak chces este okna zastavit, staci privies AUX1 cez nejaky 100 ohm odpor na ten tranzistor co to predlzuje.
Magicar ale chvilu po stlaceni nereaguje takze mozno sa nebude dat to stopnut skor ako ked uz bude okno niekde v dvoch tretinach..
pripadne vystup Trunk predlzis len na 2-3 sekundy a pri kazdom podrzani III sa odomkne ak nie je odmknute a okna zidu vzdy o nejakych 10 cm..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných