... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Autor témy
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

E39 radio + webasto

Štvrtok, 18. Marca 2010, 00:11

Mam v mojej E39 toto radio, mam dve otazky:

1. Mam origo Webasto, pocul som ze sa ovlada cez radio, je to aj v mojom pripade? (klimu mam tiez manual ako na obrazku)

2. Pocuvat kazety ma nebavi, da sa tam nieco dorobit? Napr. CD-menic (kable v kufri nemam) alebo nieco ine, neaky externy vstup ale nieco co by to vyzeralo k svetu, neplanujem strcit do radia tu kazetu na ktoru sa napoji mp3 prehravac alebo podobne riesenia. Nechcem tam mat rozlozene veci a kable budu trcat s radia.
Prílohy
BMW Reverse RDS.jpg
BMW Reverse RDS.jpg (39.57 KiB) 1397 zobrazení
Naposledy upravil/-a lionlion v Piatok, 19. Marca 2010, 19:00, upravené celkom 1 krát.

Billy-sk
Auto: BMW 525 TDS
Kraj: Žilinský

Re: E39 radio

Štvrtok, 18. Marca 2010, 15:29

2 - na radia s konektorom na CD menic je dobre toto: http://www.xlink.sk/product.php?id_product=20
ale na radia bez cd menica je to horsie. Skus nieco podobne po nete pohkladat, ale neviem, neviem

sesto
Auto: BMW 530i E39
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 18. Marca 2010, 20:45

zo zaidu by mohol byt vstup/vystup na CD menic

lionlion
Autor témy

Štvrtok, 18. Marca 2010, 20:51

Billy-sk napísal:
2 - na radia s konektorom na CD menic je dobre toto: http://www.xlink.sk/product.php?id_product=20
ale na radia bez cd menica je to horsie. Skus nieco podobne po nete pohkladat, ale neviem, neviem

nieje to zle riesenie ale ta cena natom nieje vyhodna, to sa skor oplati trochu priplatit a vymenit cele radio za lepsie.

Ja len sa mi ho nechce vyberat von zbytocne, chcem len vediet ci ma aj toto zakladne radio vstup na cd-menic, na nete to nikde nemozem najst lebo su tam radia aj na kazety s CD-menicom ale presne ten moj typ som tam nenasiel

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Piatok, 19. Marca 2010, 07:40

1. origo nezávislé kúrenie (NK) sa ovláda cez MID panel, ten ty ale nemáš, tak ani neviem či máš origo NK (zatiaľ som sa s NK bez MID nestretol, to ale neznamená, že sa to tak nedodávalo, no nezdá sa mi to)
2. k tomuto typu rádia sa nedá pripojiť CD prehrávač

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

lionlion
Autor témy

Piatok, 19. Marca 2010, 15:13

No to Webasto by ma fakt zaujimalo ze ako sa to zapina lebo auto som kupil suchnute takze podblatniky a plasty vsetko je dole a vyzera byt vsetko origo aj nalepka tam je aj podla VIN mi to sedi len ako ho budem ovladat?

LuCKy

Piatok, 19. Marca 2010, 15:45

Fakt neviem 100% ako to je ale s nezav.kurenim som vzdy videl aj MID panel. Ale k tomu kureniu sa davalo aj dialkove ovladanie, takze mozno sa to aj takto kombinovalo.
To dialkove sa da aj dokupit, skus napisat SS predajcovi s prezyvkou crumar.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
-
Obrázok
-
Obrázok

lionlion
Autor témy

Re: E39 radio + webasto

Piatok, 19. Marca 2010, 19:07

JJ crumara poznam, uz som sa tu na fore trochu otukal za ten cas a niektore "slavne" mena uz poznam s prispevkov (nic proti crumarovy).

No ja budem este aj tak volat predchadzajucemu majitelovy ohladom oleja, lebo nasiel som nalepku ze bol meneny ale nepise tam ze aky tam dal, vyskozitu. Tak sa ho opitam na ten ovladac, a taka priblizna cena toho ovladaca, len tak nech mam aspon sajnu ze kolko asi. A co by to este obnasalo k tomu ho spojazdnit.

Lebo pocul som aj take veci ze to nemusi byt NK ale len predohrev ale ze v novsich je uz len NK (ja mam 7/2002), alebo ze sa to zapina ked je zima a dam kurenie naplno, vela som toho pocul a neviem comu mam verit, aky je moj pripad

A este taka spresnujuca otazocka, co je to ten MID panel, ja co viem tak ze to je ten na radiu ale ked je deleny od mechaniky a su na nom aj ine funkcie ako radio, alebo je to to velke Navi?

LuCKy

Nedeľa, 21. Marca 2010, 10:03

MID panel:
Obrázok

LuCKy
-
Obrázok
-
Obrázok

PreludeH
Auto: z4 e89, x5 e70

Utorok, 23. Marca 2010, 09:13

Obrázok

lionlion
Autor témy

Utorok, 23. Marca 2010, 10:53

Takze moje auto e39 525d 7/2002
Palivove pre webasto mam aj ta pumpa na vodu je pri nom. Radio a klima vid. obrazok hore.

Pod pristrojkou spolujazdca mam 3 krabicky dorobene (mam alarm ale neviem aky ale asi neaky lepsi, inak mam aj origo handsfree sadu pre nokiu tak neviem ktora naco je)
a pod palubovkou mam jedno tlacitko (asi res. alarmu) a jeden vypinac je v zapnutej polohe (je tam bodka) takze naco by to asi mohlo to vsetko byt.

Este musim porozpravat s predchadzajucim majitelom ako je to s tym webastom (auto mam len par tyzdnou burane, este som na nom nejazdil)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných