... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Marty-N
Autor témy
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

E39-rada ohladom central,dialkoveho,alarmu...

Nedeľa, 20. Mája 2012, 21:49

Čaute chlapi,prosim Vas,dnes sa mi stal taky menší problem...keď som išiel pre niečo do auta asi z 5metrov som odomikal dialkovím na kluči,auto odomklo ale začal húkať alarm...prestal až ked som otvoril a zatvoril dvere a znovu zamkol dialkovím na kluči...všetko zatial v pohode,ale dioda čo je na vnutornom spetnom stale bliká rýchlejšie ako predtým...neviete mi poradit????čo mi to signalizuje???pokial viem keď je auto zamknuté tá dioda na spetnom by mala blikať ale v pomalšom intervale...poradí mi niekto????
BMW E39
Obrázok

Marty-N
Autor témy

Re: E39-rada ohladom central,dialkoveho,alarmu...

Pondelok, 21. Mája 2012, 16:52

..žiadna rada?! :-k ...myslím že to je aj na iných modeloch,tak by mi mohli aj majitelia iných modelov poradiť...
BMW E39
Obrázok

rancsodavid
Auto: lancia kappa 2,4jtd
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 21. Mája 2012, 19:38

nazdar,ja mam aj lanciu lybru,v tej ked tak blika ukazuje ze alarm bol aktivny /hulakal ako si pisal.

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Pondelok, 21. Mája 2012, 20:38

Ked odomknes auto, kontrolka by mala svietit chvilu. Vtedy je vsetko OK. Pokial ale pri odomknuti trvale blika aj po zasunuti kluca do spinacky (tusim max. 5 min.), vtedy bol spusteny alarm. Ked zamknes, mala by blikat normalne. Ked zamykas a stlacis tl. 2x po sebe, mali by sa deaktivovat senzory, vtedy by mala chvilku blikat rychlejsie, avsak potom uz normalne. Ked tak skus stlacit tl. odomknutia 2x po sebe. Ak to nepomoze, skus pozriet, ci mas dobre zavrete dvere + kufor + viko nadrze. Skus premerat akumulator v aute, ci uz nie je pred smrtou. Este ma napada, ze rychle blikanie moze upozornovat na poruchu senzoru (bud naklonoveho alebo pohyboveho), takze skus to hodit na diag.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

Marty-N
Autor témy

Utorok, 22. Mája 2012, 14:24

...najviac mňa zaujalo,prečo začal hukať keď som odomkol auto na dialku,nikdy mi to tak neurobilo...zatial mam pokoj,funguje to normalne,ale teraz som z toho taký domotaný a neviem si nejako vybaviť aký bol ten interval blikania ked je všetko OK.Sa mi zdá že mi to teraz bliká rýchlejšie :-k Bliká mi to asi každu 2 sekundu.
Prosim Vás aký je ten interval blikania keď je všetko OK??????...Je to tak každu 2 sekundu?...či viac...?....a poklia bol alarm spustený je ten interval blikania taký, že dioda bliká stále za sebou?...(asi každu sekundu)????
Tu mi poraďte nem mam "pokoj v duši".
BMW E39
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných