... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: e39 predok ,,pukanie,,

Piatok, 14. Júna 2013, 23:21

Tycka stoji do 30€ :lol:

Takze vymen kus za kus ;)

Užívateľov profilový obrázok
dufson
Autor témy
Auto: ex-bmw e39 530d
Kraj: Bratislavský

Sobota, 15. Júna 2013, 00:08

Ja som tiez minuly tyzden menil a repas ta bude stat priblizne rovnako ako ta tyc:) a ako pise pezot tiez by som to riesil kus za kus

Ritchey
Auto: BMW 530d
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 15. Júna 2013, 05:26

aha ok, myslel som ze ked LEMFORDER stoji 30-40 EUR tak repas by bol za 10-15 eur, dal by som obe naraz rovno... je predsa rozdiel 20 a 80eur, ked samotna tycka je v poriadku...

a chcem iba to najlepsie takze iba lemforder
Naposledy upravil/-a Ritchey v Sobota, 15. Júna 2013, 06:39, upravené celkom 1 krát.
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)

Pežot

Sobota, 15. Júna 2013, 05:59

Tak zober inu znacku ... existuje ich ovela viac ako len Lemforder :)

Sluky
Auto: e39 523i

Sobota, 15. Júna 2013, 20:30

v zime ked nastartujem za studena a tocim volantom, ze odchadzam z miesta, z prednej casti pocujem praskanie jak ked sa lame plachetnica na mori. ked uz je motor teply a vyhrieva priestor zvuky zmiznu. v lete mi to tiez nerobi.
tecie mi trochu riadenie, bude potrebovat repas a myslim si ze praskanie je spojene s tym ze tecie riadenie.
vychadzam z toho ze som cital v jednom pribehu ze niekto vymenil hadicu serva za neoriginalnu a pri toceni sa ozyvalo riadne praskaanie. ked dal original ziaden zvuk sa neozyval, vraj je specialna konstrukciou aj ked vyzera ako obycajna servo hadica.
to by ma zaujimalo ci tato moja domnienka moze byt pravdiva:) netecie ti riadenie?

dufson
Autor témy

Nedeľa, 16. Júna 2013, 10:07

Sluky napísal:
v zime ked nastartujem za studena a tocim volantom, ze odchadzam z miesta, z prednej casti pocujem praskanie jak ked sa lame plachetnica na mori. ked uz je motor teply a vyhrieva priestor zvuky zmiznu. v lete mi to tiez nerobi.
tecie mi trochu riadenie, bude potrebovat repas a myslim si ze praskanie je spojene s tym ze tecie riadenie.
vychadzam z toho ze som cital v jednom pribehu ze niekto vymenil hadicu serva za neoriginalnu a pri toceni sa ozyvalo riadne praskaanie. ked dal original ziaden zvuk sa neozyval, vraj je specialna konstrukciou aj ked vyzera ako obycajna servo hadica.
to by ma zaujimalo ci tato moja domnienka moze byt pravdiva:) netecie ti riadenie?

Servo mi netecie , ani manzety nemam otecene a v nadobke mam stale rovnako oleja , ale ten zvuk si vystihol :)

dufson
Autor témy

Piatok, 12. Júla 2013, 21:35

zdravim, takze uz nic konecne nepuka !!!:) vcera som menil pakne rucnej brzdy, na jednej strane bola ta pakna zlomena, no nepripisoval som tomu pozornost, tak som vsetko nahodil spat a dnes som cely den jazdil a az na vecer som si uvedomil ze mi uz nic nepuka ked tocim :D neviem ci to robila ta zlomena pakna alebo nieco ine, no len som prekvapeny z toho ze ten zvuk isiel ako keby od riadenia :-s

Ale aj tak vdaka za reakcie :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných