Štvrtok, 20. Augusta 2015, 21:32
Pani, riesim podobny problem. Pri prejazde nerovnosti, myslim ze hlavne asymetrickych (kde kolesa nie su v jednej rovine) pocut jemne klepanie. Mozno aj pri prejazde priecnych symetrickych, ale je to prekryte silnejsim zvukom narazu. Tazko povedat.
Pred tromi tyzdnami sa robila generalka prednej napravy. Lemforder vsetky diely okrem ulozenia riadenia, tam boli pouzite diely tusim Swag. Ulozenia tlmicov, tlmice a pruziny boli menene minuly rok, maju najazdene cca 30tis km, pouzili sa Meyle.
Tusi niekto co by tam mohlo klepat?
Btw ako je to u vas s trasenim volantu ked prechadzate cez nerovnosti? Tuto otazku by som rad smeroval hlavne na tych ktori maju v poriadku prednu napravu.
A posledna otazka, ta neviem ci ma suvis s napravou, alebo cim, pri rychlosti 100kmph citim vibracie, alebo skor pocujem, zvuk je hlboky. Vsimol som si to na D2 trasa z Petrzalky do Dubravky kedze posledny tyzden jazdim bez audia nakolko sa snazim analyzovat tu prednu napravu. Nie som si teda isty ci to bude cestou, alebo sa u mna vyskytol dalsi problem. Ked pridam, alebo spomalim, mam dojem ze vibracie pominu.