Zdravim, ako mam dat dole tapacir ( mam zahnute dvere potrebujem vyrovnat) jedna sa o spolujazdcovu stranu oboje, stavim sa ze zacina sa to tou drevenou listou ale jak s nou a potom dalej...
ak sa nemýlim tak to drží na šróbe pri klučke a len štuple, ked všetky podceríš, aj vrch pri okne, tak celý tapacír potiahni smerom hore. tak by mal ísť zadný (nepametám presne už som to dlho nerozoberal), ppredný by mal ísť podobne
Skrutka pri klucke a jedna este pri diere, kde ide fukanie do dvery s pristrojovky. Ja som dal dole cely tapacir v kuse. Treba jem ne srobovakom povypacovat tie pôastove cupliky a tahom hore som to cele ral dole.
na prednych dverach jednu skrutku mas v diere na ventilaciu a druhu v klucke pod cuplikom a potom uvolny po obvode je tam klik system takze len opatrne pacit a potom potlac hore....
Zdravim, ako mam dat dole tapacir ( mam zahnute dvere potrebujem vyrovnat) jedna sa o spolujazdcovu stranu oboje, stavim sa ze zacina sa to tou drevenou listou ale jak s nou a potom dalej...
No tam so to skusal (youtube) ale kto vie co som tam nenasiel, nevadi, obe tapaciry su uz dole bez ujmi na zdravy bola to len ta jedna skrutka a na prednych dva a vsetko len spony.