Streda, 2. Marca 2011, 00:34
1.) Pedal plynu: zda sa mi ze ide dost tazko a je pre mna oproti E90 nepredvidatelny, takze plyn stlacam s tym pocitom ze vlastne skusam co to spravi a podla reakcie sa prisposobim. Vdaka tomuto vobec neviem na kolko mam plyn prave stlaceny a castokrat mam pocit ze plyn nemam stlaceny vobec (pri com ho stlaceny mam). Ma E39 vyrazne oneskorenie reakcie na pedal plynu? Mam pocit ze prave oneskorenie plynoveho pedalu mi zneprijemnuje pracu s plynom.
2.) Pedal spojky: po vytlaceni spojky asi do stvrtiny drahy spojka zacne trochu viacej klast odpor (nie velmi velky, ale je citit ze tam je vacsi odpor nez na zaciatku drahy), po prekonani tohoto odporu spojka ide dalej lahko. Prirovnal by som to ku spravaniu spojky z nasej byvalej skody 120 (bola v dobrom stave).
3.) Najvaznejsi problem: ked autu zacnem nakladat a stlacim plynovy pedal riadne, motor zacne tahat, potom sa na chvilu zastavi na cca 2 sekundy (otacky stoja, mozno trochu klesnu) a nasledne sa zobudi a maka dalej ako sa patri. Pri preberani auta nam bolo povedane ze sa jedna o problem preklzujucej spojky.
Pokial sa niekto stretol s podobnymi prolemami, budem vdacny ked sa vyjadri. Je mozne ze pri niektorom z bodov sa nejedna o chybu, ale ovlastnost, preto bude rad pokial by sa ku bodom vyjadril niekto kto E39 vlastni.
Naposledy upravil/-a
swalko v Štvrtok, 10. Marca 2011, 23:16, upravené celkom 4 krát.
ancaaa: ...ty moj boh ruky vam polamať toto lucifer nevidel aj keby to montoval ježiškristus s.r.o ,plyn do m5 montovať o matičko skakava...