... všetko o BMW ...
lukas107 napísal:ak by som uvažoval logicky tak 135kW by mohla mať 360 a 142kW zasa 390. Avšak nemusí to tak byť a za ďalšie, ak už bola prevodovka menená, nemusí tam byť taká čo od výroby.Hej,udajne je ta prevodovka stavana na bud 360 alebo 390 krutak(neviem ci sa da zistit v ktorom je ktora prevodovka)...

Napster050 napísal:...nechodiť s tou prevodovkou razantne... tak potom na kerú piču mi je tam tých 410Nm a takmer 200 koní ?
 Ked chcem obiehať tak mám na pol plynu len? žiadny kickdown?
 Ked chcem obiehať tak mám na pol plynu len? žiadny kickdown?  Prevodovka musí zvláda časté pritlačenie plynu
 Prevodovka musí zvláda časté pritlačenie plynu 

odišlo v nej čerpadlo a tým pádom nemala poriadny tlak na uzamknutie meniča.  Preventívne vymenenie čerpadla by bolo asi rovnako drahé ako repas, keďže sa musí aj tak celá rozobrat :)  treba s tým proste jazdiť kým to ide :)
 odišlo v nej čerpadlo a tým pádom nemala poriadny tlak na uzamknutie meniča.  Preventívne vymenenie čerpadla by bolo asi rovnako drahé ako repas, keďže sa musí aj tak celá rozobrat :)  treba s tým proste jazdiť kým to ide :)