Caute chalani, stalo sa mi pred cca dvoma tyzdname ze ked som stal na krizovatke na brzde so zaradenym D zacali motory kolisat otacky resp nemohli sa udrzat a motorom skubalo akokeby vynechavali valce. Potom mi zdochol. Po nastartovani bolo opat vsetko ok, jazdil som cca 2 tyzdne a vsetko v pohode a dnes zase na chvilu. Nezdochol ale to iste trhanie. Vsimol som si ze to robi len na zaradenom D. na neutrali ani spiatocke ani v P to nerobi len v D a ked uplne stojim na brzde.ked pridam motor ide pravidelne akonahle padli otacky tak to robilo.
No a dnes ma nechal v stichu :/ pocas jazdy mi asi v 90km/h vyplo motor. predtym isile krasne nastartovat, isiel plynule aj tahal no a z nicoho nic off...nastartovat sa mi ho uz nepodarilo...kedze som momentalne dost daleko od dielne a bez patricneho vybavenia skontroloval zatial som poistky (vzadu,u spolujazdca, motorove), palivovy filter, tak isto podavacie cerpadla idu a nafta ide krasne aj cez filter cize az k vysokotlakemu perpadlu...starter motorom toci avsak z vyfuku nejde ziadny dym cize do valcov nafta zrejme nejde....stretol sa uz niekto z vas s niecim podobnym resp. neviete v com by to asi mohlo byt?