... všetko o BMW ...
Xader napísal:Ten motor mame v 7 ... 740iLA ... takze s automatom super skvely motor. Tichucky a na vykon skoro 300koni v skoro 2 tonovom aute a s automatom aj dobra spotreba. Tu mame teraz 13.7L/100km. No, ked som isiel po dialnici , tak pri 120km/h papka zhruba 10L co je tiez v pohodicke. V meste sa spotreba samozrejme zdvihne a taktiez ked sa blaznis ... ale stoji to za to, s 3.0d sa to ani porovnat neda
lupo napísal:Xader napísal:Ten motor mame v 7 ... 740iLA ... takze s automatom super skvely motor. Tichucky a na vykon skoro 300koni v skoro 2 tonovom aute a s automatom aj dobra spotreba. Tu mame teraz 13.7L/100km. No, ked som isiel po dialnici , tak pri 120km/h papka zhruba 10L co je tiez v pohodicke. V meste sa spotreba samozrejme zdvihne a taktiez ked sa blaznis ... ale stoji to za to, s 3.0d sa to ani porovnat neda
kolko mate s tou 740i v meste teda? zhruba... s 530d jazdim za 11, takze par litrov hore dole :) povedal som si, ze do priemerky zhruba 16 az 17l to je v poriadku :))
paul napísal:preco porovnavate 740i co je 8valec s 530d co je 6valec!
A vobec,preco porovnavate benzin s dieselom???
Viezli ste sa uz vobec niekto na 740d Bi-Turbo,r.v. 2004???
Vykon ohromujuci a spotreba bezkonkurencna!!!!! Teda hlavne oproti benzinaku s tym istym objemom.
Teraz je doba dieselov...
ancaaa napísal:pochopila jak davala sem foto z palubaku ked budeš majitela 540i![]()