... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

ketxup
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

Re: E39 530D

Streda, 11. Júla 2012, 07:33

Čo sa týka AUTORUSNAK tak tam isto nekupovať. K tomu prvému inzerátu - ta E39tka tam bude už 2 roky. Keď som zháňal ja, tak som vtedy naivne aj tam zablúdil po ceste pre moju baculku (ak si všimneš, že tá výbava mala byť plnka, tak potom väčšina máme asi individual výbavy :D:D:D).

A oni obzvlášť. Prezentoval auto ako 530D, v techničáku mali tiež 530D r.v.2001 tuším a bola to 525TDS pred FL. Keď oni prihlasujú auta, tak to ako keby na želanie - vtedy asi každý diesel bol 530D, lebo bol oň dosť záujem.

Ten výkon si nevšímať, veľa ľudí samo nevie čo má v inzeráte (pre kamaráta sme zháňali tiež E39tku, majiteľ tam popísal aj výbavu čo auto nemalo - konkrétne čo si spomínam tak to bolo že PDC, pritom auto ani náznak asistentu, tak sa ho pýtam že prečo to tam napísal a on, že však väčšina to tam má napísane a keď pozeral interier, tak rozdiel medzi tými autami a ich nevidí, tak asi to má - bol to starší pán a bolo vidno, že neklamal úmyselne a čo sa týka stavu auta tak čo tvrdil bola cca pravda a tak si ju kamoš užíva už skoro 2 roky).

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 11. Júla 2012, 09:10

banovce treba milovymi krokmi obijst

ta z velkeho krtisa, nieco mi na nej vadi ale neviem co

z niektorych uhlov vyzera zadna kapota akoby odstavala a taktiez zadne dvere, konkrete chromove listy maju nejaky podivny tvar

detail ako zlomeny drziak na pohar nemusim spominat, stoji par drobnych, masazne sedacky to snad ma, ak nieje vymeneny panel ako som uz parkrat videl, na druhu stranu comfort stize by mali byt fajn :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ketxup

Streda, 11. Júla 2012, 10:56

jararak napísal:
banovce treba milovymi krokmi obijst

ta z velkeho krtisa, nieco mi na nej vadi ale neviem co

z niektorych uhlov vyzera zadna kapota akoby odstavala a taktiez zadne dvere, konkrete chromove listy maju nejaky podivny tvar

detail ako zlomeny drziak na pohar nemusim spominat, stoji par drobnych, masazne sedacky to snad ma, ak nieje vymeneny panel ako som uz parkrat videl, na druhu stranu comfort stize by mali byt fajn :)

ja až tak nevidím do stavu čo sa týka odhadnúť, predok podľa môjho neni skladaný, alebo fotené, že pekne lícuje. nevidím nálepku KO, tak buď dovezené v období kedy nebolo treba, alebo je to zo slovenska. vtedy by tie km myslím že aj sedeli. trošku sa divím volantu, môj pri nižšom nájazde je viditeľne opotrebovanejší. tesnenia okolo dverí nevypadajú až tak zle, čiže by som fakt tým km aj veril. sú to však prkotinky čo sa dajú za lacno vymeniť.

Ak to nemáš ďaleko isto by som sa išiel aspoň pozrieť a previesť - karosársky vypadá pekne, ak aj motoricky je ok, tak by to mohlo byť fajn zvezenie na veľa KM.

RomanV
Auto: 525d Touring (E39)
Kraj: Banskobystrický

Streda, 11. Júla 2012, 14:03

ketxup napísal:
ja až tak nevidím do stavu čo sa týka odhadnúť, predok podľa môjho neni skladaný, alebo fotené, že pekne lícuje. nevidím nálepku KO, tak buď dovezené v období kedy nebolo treba, alebo je to zo slovenska. vtedy by tie km myslím že aj sedeli. trošku sa divím volantu, môj pri nižšom nájazde je viditeľne opotrebovanejší. tesnenia okolo dverí nevypadajú až tak zle, čiže by som fakt tým km aj veril. sú to však prkotinky čo sa dajú za lacno vymeniť.

Ak to nemáš ďaleko isto by som sa išiel aspoň pozrieť a previesť - karosársky vypadá pekne, ak aj motoricky je ok, tak by to mohlo byť fajn zvezenie na veľa KM.

Pravý podbeh v strede je zdá sa opravovaný.

D3ck0
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 13. Júla 2012, 12:38

zdravím. Najskôr sa chcem ospravedlniť pokiaľ som svoju otázku neumiestnil na správne miesto ale som tu nový. Uvažujem nad kúpou BMW 530d , bavo som nikdy doteraz nemal, preto sa chcem poradiť na čo treba dávať najviac pozor a podobne...Tu je konkrétny inzerát.. http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3039778 Ďakujem za každú radu, nerád by som sa opláchol

Užívateľov profilový obrázok
dodiiik
Auto: E91 320d, e39 525i
Kraj: Košický

Piatok, 13. Júla 2012, 13:25

prečo pozeráš auta za 3000eur, minule som bol s kamarátom pozerať E39viatky a popravde ľudia za 6000eur predávajú šroty , ČESŤ výnimkám.... pokiaľ kúpiš niečo obdobné, staneš sa stálim príspevkárom na tomto fóre, nič nehovorím na ceny áut a pod. ale proste nikdy nebudeš mať veľa muziky za málo peňazí, a podla mna je stále lepšie kúpiť auto za 6000eur a jazdiť, mat históriu, komplet servis, žiadne skryté závady a pod.. možno nejaký ten vybuchaný silentblok co ta bude stát 50 eur..... ale kúpiť rakotinu a potom dat namiesto 6000 za auto 8000 lebo už ti bude ľúto to vyhodiť .... tak to nieje sranda a u bmw duplom, a E39vina je "nové auto" kde kvalitné diely nestojia ako na E34 32jku a pod.....
toto je úplná hŕkalka, také auto sa kupuje len na biznis zhodíš cenu na 2500 opravíš čo treba na oko a predáš nejakému neskúsenému, že jak to taha a žere 4litre, za 4000eur, inak v tom aute nevidím zmysel, tu ná klube máš 3krásne E39viny (touring)....
Aktual: BMW e91 320d, BMW e39 525i
EX: BMW e46 330dT
EX: BMW e39 530dAT
EX: BMW e32 730i V8

https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... nref=story

.

ketxup

Piatok, 13. Júla 2012, 14:02

D3ck0 napísal:
zdravím. Najskôr sa chcem ospravedlniť pokiaľ som svoju otázku neumiestnil na správne miesto ale som tu nový. Uvažujem nad kúpou BMW 530d , bavo som nikdy doteraz nemal, preto sa chcem poradiť na čo treba dávať najviac pozor a podobne...Tu je konkrétny inzerát.. http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3039778 Ďakujem za každú radu, nerád by som sa opláchol

Cena k tomu ako to prezentuje je neprimeraná. Čo sa týka stavu tak by som zobral automechanika a niekoho čo s bmw má skúsenosti (majiteľ takého konkrétneho kúsku by bol veľké plus). Ak by si mal niekoho s hoc aj lacným diagnostickým káblom čo rozbehá INPU tak ti to môže tiež dosť pomôcť.

Z toho inzerátu mi príde, že buď pán sa toho chce zbaviť z obavy (citujem ,,nejde abs a auto ma nejake muchy, ale odstranenie vsetkych nedostatkov sa da kvalitne do 400€,"). Môže to byť len čidlo, môže to byť aj RJ ABS - a tam máš v cene rozdiel. Auto chce aj vymeniť a nejaký konkrétny záujem nemá, takže sa ho chce zbaviť.

RomanV
Auto: 525d Touring (E39)
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 13. Júla 2012, 16:24

D3ck0 napísal:

Pri pohľade do otvoreného kufra svietia len dve zo šiestich interiérových svetiel. Takže žiadna "leštenka", ako píše. Ak by sa o to auto staral, tak by ihneď menil žiarovky, ako prestali svietiť a načakal, kým sa vypália všetky. Alebo je v tom iná závada?
Taktiež nejde ABS. Ak je náhodou chybná riadiaca jednotka ABS (a s veľkou pravdepodobnosťou bude), tak nová stojí viac ako 500 EUR, repasovaná sa dá kúpiť lacnejšie...
A ktovie, čo myslel tými ďalšími "muchami".

D3ck0
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 14. Júla 2012, 09:26

Ďakujem, myslel som si že asi to nebude všetko allright, jednalo sa mi hlavne o to abs. Ďakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní