Mam vybite.8mm mi lietaju kolesa do prava a do lava.co s tym?myslim da sa opravit alebo len vymena?ani niesom zvedavy na cenu noveho a zas pouzite?ako preverite ze pouzity je dobry?isiel som na geometriu lebo volant mam troska do lava a vypina sa mi ESP.senzor natacania volantu da sa nastavit fizicky alebo len vynulovat cez pc po nastaveni geometrie?142kw r.v.2001.
ejha , kedy už konečne budeme môcť napísať , že mi auto bez problémov a chýb šiel 3 mesiace? podla mna nikdy ale už som sa s tým zmieril ako aj tým že je BMW lajno hnoja na výdrž.
tolko mi povedali na geometrii ze klasicka vada tychto aut.urgentne zatial nemusim riesit,mensi buchot pocut ked idem napr. tesco parkovisko do prava a hned do lava,ale este neplava na cestach.lenze kym to nemam opravene nevedia nastavit geometriu.
ejha , kedy už konečne budeme môcť napísať , že mi auto bez problémov a chýb šiel 3 mesiace? podla mna nikdy ale už som sa s tým zmieril ako aj tým že je BMW lajno hnoja na výdrž.
"csuka530d" a myslis ze ine auta "stare" idu stale bez problemov??? Bud si to niekto len nevsima, poznam vela takych pripadov ze treba nieco opravit, ale seru na to, jazdia pokial sa da... alebo niektory uz nejazdia vobec lebo auto je KO.
ja by som sa nedivil keby ti vdaka tlmicom lietal predok o tych 8mm
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
riadenie som riesil tiez kupil som repas Cardone od vyroby bolo vybite ako to stare v lavom kolese vola tak slo na reklamaciu zobral som zase repas TRW bolo este horsie ako to Cardone tazko sa tocil volant a ani sa tak nevracal a tiez nemozne malo volu na lavej strane nechapal som kupil som orginal a je pokoj usetrit sa natom neda jedine prerobit
nooo len aby to nebolo v horsom stave ako to tvoje, ja by som do toho nesiel 130 eur + robota a nieje zaručené že to o 6 mesiacov nebudes meniť za dalsie.
dolož tu 100 vku a kúp si hento zrepasovane riadenie s 2 rocnou zarukou.
moja cesta by takto viedla. uz tá 100 navyse uz srat nato ked zratas kolko si dotoho natlacil.