... všetko o BMW ...
bmw777chose napísal:cawte,po dlhej dobe sa opat obraciam na pomoc internetu.auto mi sem tam stale nestartuje,hlavne za tepla....Kopu beznych veci sa tam pomenilo a stale je to tam niekde ta chyba.Naposledy diagnostika vypisovala chybu vo vahe vzduchu a niejake cidlo co ma spolocne nieco s predhrevom.Moze to byt ono?Alebo mal tu niekto uz takyto problem?
.a inac od vcera zacina stracat vykon,turbo ma snahu tahat,ale jak mile dostane auto na 25OOotacok,prestane tahat a nechce ist dalej,das dalsiu rychlost,potiahne ho zasa do 25OO a dost.
-SOM S TOHO NA PRASKY-
bmw777chose napísal:luky,on pekne startne ked je max studene v pohodke a nestartuje za tepla alebo este ked je teplota motora taka akurat.Vstreky to nie su,lebo ich merali prvy krat ked bolo auto s tymto problemom v servise,tak ze preto rozmyslam ci s tym nema nieco spolocne ta vaha vzduchu,lebo aj kolo auta je dost citit kyslasty smrad....moze to byt ono?Alebo luky rovno vyberat cerpadla?
bmw777chose napísal:cez niejake ampulky ci ako,proste klasika.A ak mas na mysli start sprej,tak ten ho chytne,ale hned ako prestanem striekat zdochne,proste toto nepomaha.
TT-SIMIK napísal:Chalani mali by ste sa naučit,že tieto problémy treba riešit diagnostikou ktorá vás navedie na správne riešenie problému, toto je len tápanie v tme....tak ako píše lukky
bmw777chose napísal:zatial sa nic neporiesilo,bolo na diagnostike a vyrucovalo vadu ze vaha vzduchu a niejake cidlo na hlave,co ma nieco spolocne so zhavenim....ta neviem zatial.A jako by bolo malo ta mi niejaku neplechu robi v kolese,sa mi trasie az volant a dost intenzivne ked bocim do stran,pritom cela vsetko naprava bola menena,vsetko nove,repas riadenia....a neviem teraz ci to moze robit servo,ze mi tak trasie z volantom,alebo horne ulozenie tlmica co sa mi nezda velmi.Niejako sa mi to zacalo hromadit cez tu zimu do pic
bmw777chose napísal:zatial sa nic neporiesilo,bolo na diagnostike a vyrucovalo vadu ze vaha vzduchu a niejake cidlo na hlave,co ma nieco spolocne so zhavenim....ta neviem zatial.A jako by bolo malo ta mi niejaku neplechu robi v kolese,sa mi trasie az volant a dost intenzivne ked bocim do stran,pritom cela vsetko naprava bola menena,vsetko nove,repas riadenia....a neviem teraz ci to moze robit servo,ze mi tak trasie z volantom,alebo horne ulozenie tlmica co sa mi nezda velmi.Niejako sa mi to zacalo hromadit cez tu zimu do pic