V podobnom duchu zareagoval na túto vec aj jeden môj známy... Tiež sa mu rosí teraz v zime, ale len polka čelného skla na Merkedesi. Mňa až pot oblieva, keď vidím ten veľký bazmekizmus ako krava
MHD BB BMW e39 530D A Touring - Anthrazit metallic -ex BMW e39 525tds A Touring - Cosmoschwartz - ex BMW e36 316i Compact - Montrealblau- ex Renault Clio 1,6 RXE - ex (prvé auto - ďakujem za pochopenie)
Nikto si nerobí srandu s tým vnútorným obehom Je to prvá a najrýchlejšia vec ako odstrániť zahmlievanie.Ale ak je v prdeli motorček klapky,tak úprimnú sústrasť
nic netreba rozobrat-akurat dat dole 2 kolena co ide z kab filtra.pomohol som klapke rukou,potom som tam upratal prach a premazal som klapky vazelinou.uz to funguje
... Myslel som si, že tá klapka je niekde hlbšie. Tomu sa hovorí čistý sedliacky rozum, dobre si to poriešil
MHD BB BMW e39 530D A Touring - Anthrazit metallic -ex BMW e39 525tds A Touring - Cosmoschwartz - ex BMW e36 316i Compact - Montrealblau- ex Renault Clio 1,6 RXE - ex (prvé auto - ďakujem za pochopenie)