... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

csuka530d
Autor témy
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Re: E39 530d automat prevodovka pomoc.

Štvrtok, 14. Júla 2011, 21:00

Ahoj Lubo mt

tak ta prevodovka teda opat zblbla a dal som to do servisu , no je tam odídene skoro vsetko
to znamená , že hydromenič tam ide druhý , olejová pumpa nová a lamely taktiež boli zodrate až do kovu.
+ piestik pre spiatočku nový ak som dobre pochopil kápa . + hriadel kde boli uložené lamely tak ten jeden je uplne modrý teda pripáleny,
na prevodovke bol robený repas u predchadzajuceho majitela (kamarát) pred 48tis kilometrov.

ja som sa k tej prevodovke spraval s uctou ved prave kvoly repasu som to auto kupil a hopla? prevodovka je v riti =D>
Lubo neriešil som to cez Vás pretože mám MT dosť daleko s trailerom . tak dufam že to výjde
s pozdravom

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Re: E39 530d automat prevodovka pomoc.

Štvrtok, 14. Júla 2011, 22:08

csuka530d napísal:
Ahoj Lubo mt

tak ta prevodovka teda opat zblbla a dal som to do servisu , no je tam odídene skoro vsetko
to znamená , že hydromenič tam ide druhý , olejová pumpa nová a lamely taktiež boli zodrate až do kovu.
+ piestik pre spiatočku nový ak som dobre pochopil kápa . + hriadel kde boli uložené lamely tak ten jeden je uplne modrý teda pripáleny,
na prevodovke bol robený repas u predchadzajuceho majitela (kamarát) pred 48tis kilometrov.

ja som sa k tej prevodovke spraval s uctou ved prave kvoly repasu som to auto kupil a hopla? prevodovka je v riti =D>
Lubo neriešil som to cez Vás pretože mám MT dosť daleko s trailerom . tak dufam že to výjde
s pozdravom

Lamely nie su kovove ani nalepene na kove !!! Servisak nevie co hovori. Nevadi. Kolko Ta to stalo? keby bolo treba, mam druhu na vymenu. cena v PM.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných