Zdravim Pani, dneska sa mi stala dost vazna vec na aute. Isiel som do auta a starter len raz pretocil a uz len zavrndzal a na dalsi start uz ties len tak piskal tak si hovorim ze dobre kaslat nato asi odisiel starter tak som vystupil ze idem prec a napadlo ma ze to skusim este raz, otocil som kluc do kontroliek a naraz nieco dost silno vybuchlo v stredovom panele niekde pri laktovej opierke jak je telefon, hned sa mi pustili vystrazne smerovky tak som vyskocil s auta a pozeram ze sa zacalo dymit niekde pri telefone a smrad ako ked vybuchne pirat. Ked to dodymilo som pozeral odkial to mohlo ist ale neviem nic neni poskodene a vsetko funguje teda co sa tyka veci ako klima,palubny a tato elektrika v aute. Bol ozaj dost silny vybuch az mi zacalo piskat v usoch ale neviem co to mohlo byt ci telefon alebo co ale neviem lebo telefon mi tam chyba takze ho nemozem skusit. Neviete niekto co by to mohlo byt? Alebo nemal niekto podobny problem? Zajtra sa to chystam rozoberat a teras som cital na zahranicnom fore ze sa stalo presne toto iste niekomu ties na 528i a ze to bol nejaky kondenzator alebo nieco take ale viac tam nenapisal tak netusim. Dakujem za rady