... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Gabriel86
Autor témy
Auto: E39 528i
Kraj: Košický

E39 528i vstreky

Piatok, 26. Augusta 2011, 21:43

Zdravým všetkých chcel by som Vás poprosiť o názor. V poslednej dobe dosť počuť na mojej 528i vstreky a jeden dosť hlučne svaká a aj auto ma taký nie najhladší chod tak sa chcem opýtať či by vyčistenie vstrekov ultrazvuk odstránilo to cvakanie alebo treba kupiť nové nebodaj. Má s tým niekto skúsenosť? Veľa ľudí odporúča všeliaké aditíva ale ja si myslím že to nejak velmi účinné nemôže byť ďakujem.

Gabriel86
Autor témy
Auto: E39 528i
Kraj: Košický

Re: E39 528i vstreky

Piatok, 2. Septembra 2011, 20:19

Pokúsim sa sem napísať resp. popísať ten zvuk o ktorom si myslím že sú to vstreky ale neviem to isto a dosť ma to začalo rozčuľovať. Takže počuť to hlavne keď sa rozbieham a motor je pod záťažou na voľnobeh počuť cvakanie ale to je normálny jav pri vybehaných vstrekoch. Je to taký rapľavý zvuk ktorý sem tam počuť ako keď ma auto zaradenú rýchlosť a začne sa brzdiť a tesne predtým ako skape vydáva motor také rapľavé zvuky. Skusim nahrať video ak sa mi to podarí

mathesss
Kraj: Trnavský

Re: E39 528i vstreky

Nedeľa, 4. Septembra 2011, 12:37

ahoj ak máš namysli palivové trysky.. tak mám na predaj všetkých 6kusov aj s palivovou rampou...
ale popravde.. asi máš namysli problém s hydroštelmi (čiže ti klepocú ventily)...
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných