... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

zet
Autor témy

E39 - 528i - klepotanie z prednej napravy

Pondelok, 8. Decembra 2008, 09:42

Ahojte. Z prednej napravy sa mi pri prejazde nerovnosti ozyva take klepotranie. Vraj to budu asi "čapy". Ale ked som pozrel pod auto, tak tam nebolo nic nejak extra volne. Da sa poradit co tam zvykne odchadzat a je treba menit? Vymenit by som to vedel, ale neviem ako zistit co je konkretne zle...poradte pls.

Užívateľov profilový obrázok
BMW 530 M

Pondelok, 8. Decembra 2008, 10:24

neviem ci to budu capy...mne to robi riadenie....pri zatacani ti to nerobi?ked vytocis kolesa...skus ist na go,tam ti to povie... :idea:

zet
Autor témy

Pondelok, 8. Decembra 2008, 14:00

Tym go si myslel geometriu, generalnu opravu alebo nebodaj stk? :)
Ak to budu tie tycky tak som nasiel nieco taketo: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... &viewitem=
...ale nikdy som nenakupoval cez ebay, da sa na to spolahnut? Alebo kde kupit nahradne diely co najvyhodnejsie?

IGOR
Auto: e60 530i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 8. Decembra 2008, 22:33

ak ti to robi len pri prejazde cez nerovnost tak to moze byt tycka stabilizatora alebo silentblok v ramene... v mojom pripade bucha cele auto takze komplet new :mrgreen:

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 9. Decembra 2008, 09:00

zet napísal:
Tym go si myslel geometriu, generalnu opravu alebo nebodaj stk? :)
Ak to budu tie tycky tak som nasiel nieco taketo: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... &viewitem=
...ale nikdy som nenakupoval cez ebay, da sa na to spolahnut? Alebo kde kupit nahradne diely co najvyhodnejsie?

Na ebay plati, ze netreba kupovat ten najlacnejsi tovar. Najst si viac ponuk a vyrobcov a vziat aspon strednu cestu. Tie najlacnejsie ramena ako ATP apd. toho az tak vela nevydrzia. Treba vziat aspon MEYLE.

pysta

Utorok, 9. Decembra 2008, 10:23

Tycky stabika fakt nestoja vela, keby si skocil do bmw, mas to behom dna vybavene, a tych par korun mozes oprdiet. Aspon na to necakas 2 tyzdne a mas kvalitny diel ktory nezacne po mesiaci zas buchat.

dream2

Utorok, 9. Decembra 2008, 13:15

Mne to klepotelo aj ked som stal zaparkovany a pohupal som autom.Bola to tycka stabilizatora na soferovej strane v servise nie origo servise mi tam dali novu original bmw za 1400 sk aj s pracou vymena asi 15 minut a prestalo.Tiez som myslel ze capy.Skus pohupat a uvidis.BMW e 39 525 tds 143 ps.

dream2

Utorok, 9. Decembra 2008, 13:20

Ps: Daj na Pysta a daj tam original,jedna stoji asi 800 sk a staci vymenit tu jednu mam otestovane.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 9. Decembra 2008, 16:31

Jo aj mne to tak sem-tam klepka na vodicovej strane. Ziadne vole som v servise nezistil.... Dokonca som kvoli tomu objednaj horne ulozenia tlmicov, ktore este nebolo casu nahodit, ale teraz zistujem, ze to bude asi tiez ta tycka stabilizatora. No nic, ide sa objednavat znova...

zet
Autor témy

vyriesene

Piatok, 12. Decembra 2008, 15:00

Takze nakoniec mi vymenili tycky stabilizátora (tie co sú zvislo) a silentbloky a klepotanie prestalo. V servise aj s robotou za 4000,-. Viem, mohlo byt aj trochu lacnejsie ale nieje to taka suma aby som si hlavu buchal;) Jeden problem vyrieseny:)

BMW 530 M

Utorok, 16. Decembra 2008, 21:00

[quote="zet"]Tym go si myslel geometriu, generalnu opravu alebo nebodaj stk? :)Myslel som geometriu...ale kto vie,mozno to klepotanie moze byt aj zuby po babke co mala to BMW pred tebou! :lol: :?: :idea: :shock:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných