... všetko o BMW ...
luky2208 napísal:Nastavenie komplet rozvodu a predvstreku a odrazu to štartovalo na 1 otáčku a vykon odrazu zodpovedal udaju v TPPredtým stým bola hrôza obiehať neaké auto a štaroval tak že za každým skoro vybyl baterku
xta napísal:nrtm: kurnik tak ked jazdis s odpojenou vahou tak sa necuduj, ze auto nema vykon. vaha pracuje len s nudzovou hodnotou a auto nepojde nikdy tak ako s funkcnou vahou.
chembos napísal:teda moje upravy:
pomocou lukyho nastavene rozvody a cerpadlo( trosku pomohlo, nic radikalne)
vymena cerpadla(radikalna vec - spotreba sla o 2l/100 dole, cize teraz mam okolo 6)
egr-NIEJE zaslepene(pri zaslepeni nic nepomohlo)
vaha vzduchu odpojena(aj vypnuta v riadiacej jednotke-pomohlo k vykonu)
a vsetky snimace co sa dali sa povypinali v riadiacej jednotke(to pomohlo vcelku)
ale zaklad je menit filtre, oleje, a netankovat hluposti, to nepomaha
edit: este ma napadlo, raz som mal problem s vykonom v celom rozsahu otacok > vymene cerpadlo v nadrzi +vycistenie sitka v nadrzi > vyriesene
luky2208 napísal:No je zaujimave že ked som ti na zraze povedal aby si to naštartoval tak to ani po 10sekundovom točení nenaskočilo a povedal si že to musí vychladnúť lebo to inak nenaskočía ked si sa previezol tak to už vôbec nedymilo a šlo to o hodne lepšie. Alebo si to nebol ty ???
![]()
PS: stale čakám na tie rukavice čo si my sľúbil
xta napísal:dobre mas pravdu nie vaha, ale rj pracuje s nudzovou hodnotou. co s tym ma spolocne benzin neviem. ked si videl niekedy ako su pisane mapy v rj tak pochopis, ze s odpojenou vahou to auto nikdy nepojde na 100percent.
xta napísal:ale ja som ho pochopil tak, ze ma odpojeny kabel od vahy, nie ze este to ma upravene v rj.