... všetko o BMW ...
turista napísal:Caute, co si myslite myslite o e39 525d?????? Ako je na tom so spolahlivostou atd... Mozno sa to tu uz preberalo ale nic som zatial nenasiel... Dakujem
dany napísal:No keď diesel, tak by som radšej išiel do 530D po face teda 142kw.To auto je živšie a tichšie a spotreba rovnaká.Keď som kupoval pred rokom tiež som to riešil.A o čom som úplne presvedčený, že BMW jedine 6válec a viac ak nechceš počúvať traktor zvuk.Keď by som mal brať benzín, tak určite 530i/skvelý motor/
Risa525d napísal:mam 525d a jezdim i se spotrebou 5,5 (tempomat130)![]()
muj kamarad mel 530ku a nikdy se nedostal ani nepriblizil k 6l na 100km....ROVNAKOU SPOTREBU OPRAVDU NEMAJI
dany napísal:Pri ceste do Čiernej Hory cca 1100km mi spotrebu ukázalo 5,7 a to som nešiel pomaly , diaľnice tempomat 140, ostatné 100, aby som sa vyhol pokute.Mám manuál prevodovku.Jasné, že skutočná spotreba sa môže trochu líšiť od tej z BC, ale pri dlhej ceste by to malo ukazovať celkom ok.Veď nakoniec tankoval som až v Čiernej Hore za hranicami po asi 1050km a to nádrž nebola prázdna.
DrakulaVladimir napísal:To podavacie cerpadlo (dakde pod soferom) kolko stoji nove ? a ci je lahke ho vymenit alebo na to treba ist do servisu ?
DAKUJEM :))