... všetko o BMW ...
lionlion napísal:Ono na vykone ani tak nestraca si myslim, lebo stale dobre taha, ani pri predbiehani nieje problem. Aj napr. chodim do prace a na konci jednej dediny je kusok rovinka a potom zakruta, a ked dam podlahu na konci dediny, po zakrutu je to furt ta ista rychlost.
Asi som si fakt zvykol a uz ma ten vykon tak neohuruje. Predtym som mal Octaviu 1.9SDI mala 64PS, ten moj bavo ma 163PS tak ked som prvykrat nanom jazdil tak som myslel ze ma M5-ku. Tahalo to jak dive a predbiehalo sa jedna radost, kde to na Octavke ma aj kamiony predbiehali
![]()
No ale keby ste ma teraz nepresvedcili, tak by som sa s hocikym hadal ze mi nefunguje Kickdown. A je mozne ze tieto auta maju aspon neaky ten doraz na pedali aby som zakazdim nedaval plny kotol iba ked prekonam ten doraz, a uz sa pokazil? Myslim len taka pruzina na pedali abo nieco take, abo zase trepem blbosti.
peterle napísal:Si neviem predstavit co by robilo na manuale kickdown, kedze na automate to robi podradenie prevodoveho stupna o 1 az 2 rychlosti.
lupo napísal:
Ecka medaky mali kickdown aj manualy - ked si mal na tempomate nastaveny limit napr. na 50km/h a auto uz pri normalnom tlaceni plynu nezrychlovalo, tak cez kickdown sa limit vypol a auto zacalo zrychlovat
Driver67 napísal:Tie najlepsie vybavy mali kick down aj ked islo o manual.
Z otvoru na zapalovac sa vysunula ruka cigana, ktora ti hodila nizsi kvalt. Dokazala to vdaka preciznosti ciganov od BMW. Boli taky sikovny, ze dokazali podradit aj bez vymacknutia spojky. Ak nahodou cigan zle trafil kvalt tak ti oratalo zuby v prevodovke a vysledna hodnota bola vypisana na tajnom ukazovateli ukrytom pod sedadlom spolujazdca. Takze nikto vysledok nikdy nevidel.
Driver67 napísal:Tie najlepsie vybavy mali kick down aj ked islo o manual.
Z otvoru na zapalovac sa vysunula ruka cigana, ktora ti hodila nizsi kvalt. Dokazala to vdaka preciznosti ciganov od BMW. Boli taky sikovny, ze dokazali podradit aj bez vymacknutia spojky. Ak nahodou cigan zle trafil kvalt tak ti oratalo zuby v prevodovke a vysledna hodnota bola vypisana na tajnom ukazovateli ukrytom pod sedadlom spolujazdca. Takze nikto vysledok nikdy nevidel.