paleccc napísal:Nielenze mi skoro nic okolo toho nepovedali, ale ked som si vyzdvihol auto bolo od blata este aj na streche a na sedackach a castiach interieru sama skvrna od oleja + totalny bordel vsade a kym som prisiel domov, tak som mal ruky cierne ako by som sa vrtal niekde v motore sam. Mam uz vazne nervy na nich...Potrebujem si najst nejaku rozumnu nahradu - tam som bol uz isto posledny krat. Lenze na origo BMW servis nemam rozpocet
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
no akoze keby mi vratily auto v takom stave, tak im tam vsetkym poodrazam hlavy !!!
Jak si nieco take mozu dovolit!!!
Numusis ist do origo, je kopu inych servisov lacnejsich a mozno aj kvalitnejsich. Vyskusaj sa spytaj niekoho tu na klube co je z tvojho okolia, ci nevie o nejakom dobrom servise.
Ked sa k zakaznikovmu autu spravaju takto, tak si neviem predstavit, ze aku kvalitu prace mozu odvadzat. Radsej tam uz ani nechod.
Ja ked som videl ako mal chlap moje auto v servise, cistota ako u doktora, navlek na sedacke, na volante, na pake, a papierovy kobercek....dobreze este aj on nemal navleky :)
A inak, daj vymenit tie pruzinky ako pisal lionlion, tak by mohlo pomoct.