Caute,
pocital som tu o brzdach co sa dalo, ale moj problem som nenasiel. Vec sa ma tak, ze mam makky brzdovy pedal. Pokusim sa to zhrnut:
1. Pri pohodovom jazdeni a brzdeni si je to tazke vsimnut. Ked vsak treba zabrzdit prudko, tak pedal nie je taky tvrdy ako by mal.
2. Pri nastartovanom motore ked dupnem na brzdu a drzim, tak sa prepadne az na podlahu.
3. Auto brzdi dobre, tak ako vzdy

Len ten pedal vädne.
4. Ked ma auto vypnuty motor a slapnem na pedal, tak je tvrdy, tak ako by mal byt.
V pondelok idem k mechanikovi predbezne na vymenu brzdovej kvapaliny (ja si myslim, ze to je asi len zavzdusnene), ale znamy ma furt plasi, ze to bude brzdovy valec... Rad by som vedel, na ktory variant sa mam pripravit. Mali ste podobnu skusenost???
Este dopisem, ze sa to prejavuje napr. na krizovatke musim stat na brzde jemne, aby mi pedal neutiekol az k podlahe... Alebo ked prudko a dlhsie brzdim, tak ucinok brzd je normalny auto brzdi vpohode, ale pedal cim dlhsie brzdim, tym nizsie ide. Este sa mi nestalo, ze by som ho musel naslapavat ako na skodovke. Skusal som to ale na mieste s nastartovanym motorom a ked ho napumpujem, tak je tvrdy... Potom opat zmakne...
Vopred diky za uzitocne rady a nazory...