... všetko o BMW ...
Billy-sk napísal:No este su oleje vhodnejsie na pevny interval ale ci na tom nieco je alebo nie, to neviem. Ja som dal Castrol Edge Turbo Diesel (mam tiez TDS: http://olejposta.sk/r_2105.html) a pri nom bolo napisane Schválenie: BMW Longlife-04, takze mi sedi aj to schvalenie. Myslim ze je to dobry olej do BMW a pritom nestoji vela (zalezi ale kde sa kupi, v obchodoch ho vedia mat aj za vela, hlavne radsej kupit velke balenie, lebo po litrovych baleniach to vyjde 2x drahsie).
kamil 525tds napísal:Na TDS je predpisany 5W-40 (5W-30). Ja davam 5W-40 Shell a zatial (27 000km) bez problemov. TDS nema system vstrekovania PD (pumpa-dyza).
ukh napísal:Zasa poruším svoje pravidlo o neriešení olejových tém na tomto fóre.
A) Je úplne zbytočné na tomto mieste riešiť niečo o olejoch. Máš tu milión pseudoodborníkov, ktorí tu šíria len bludy a klamstvá. ...lebo im to (v tom lepšom prípade) povedal kamarát.
B) Mohli by ste mi chalani a aj Ty - slečna/pani - vysvetliť, čo vás vedie k tomu, že sa rozhodnete pre Valvoline.