... všetko o BMW ...
chembos napísal:podavacie cerpadlo zrejme, mne tiez zdochlo, precistil som sitko nanom a uz lepsie tlaci, uz neblbne, a pozri aj hladinomer, a pozri ci mas naftu
a pozri palivovy filter, popripade vymen![]()
ak toto nepomoze tak kaput cerpadlo asi
BMW 07 napísal:---------------------------------------------------------
Zdravím.
Mám podobný problém...k čerpadlu pod PZ sedačkou som sa už dostal,ale nejak sa nechytám, že ako ho vybrat...teda rozobrat,aby som pozrel tie sitká...mám to len nejak odcvaknút tie obruče po obvode nejakym skrutkovačom..?..inak neviem,ze ako sa to da..ale bojim sa do toho dat...auto mi nestartuje...v hadičke mám vzduch atď...![]()
Ďakujem
JoeXXX napísal:Zdravim, problem s cerpadlom mal hadam kazdy... tu obruc treba odkrutit (ma zavit) nie pacit.hadica prepadu ide stuha ale pojde skusit troska sem tam pootocit a stahovat dolu - len neulomit natrubok.odpojit el.konektor a mozes otvorit dekel od nadrze.cerpadlo je k deklu spojene hadickou a 2 kablikmi.
dekel mierne na bok a mal by si vidiet 2 vysie vystupky z plastu.tie rukou stlacit smerom jeden k druhemu a uvolnis drziah cerpadla ododna nadrze vyberes to von z nadrze a mozes cistit rozoberat a popripade vymenit cerpadlo.
hadam navod mierne pomoze.
inak ja som cerpadlo opravoval podla mierneho popisu na ceskom fore.ak neni uplne znicene bude sluzit dalej.mal som totalne zoslahany jeden uhlik.vymenil som oba a zatial tuk tuk, tlaci ako nove...