... všetko o BMW ...
Jackalo napísal:Nedavno mi zacalo piskat alebo fucat pri akceleracii, je to ako turbo zvuk ale ako keby niekde bola prasknuta rura na turbe, lenze neni a
prezrel som vsetky hadice a jednu vymenil aj ked len trocha bola od spodu olejova a dnes som menil intercooler za cisto novy a zvuk stale pocut,
vsetky hadice su dobre intercooler novy a ked stojim a pridal plyn to nerobi aby za jazdy to pocut pri zoslapnuti pedalu naplno.
Co to moze byt??? uz si neviem rady, moze piskat tak turbo???
lovec31 napísal:
k tomu piskaniu....aj mne piskalo medzi 2700-3000tis/min..tak mi popiskovalo asi rok...potom som pozical auto kamaratovy...spravil 1500 km za 2 dni..ked mi ho vratil piskanie prestalo...tak som mu podakoval ze fasa chalan a ze opravil turbo...
3 dni na to si vychadzam zo zlina v cr a pocuvam...co taham sacok alebo nejaku igelitku za sebou?pozrem do spetaku...co je ten spetak taky mastny? akasi hmla za mnou...ziadna hmla...dym z vyfuku...a postupne upadok vykonu smrad oleja... vysledok..turbo ko....
capino1 napísal:chalani pasovalo by turbo z 3litra do 525D? myslím že 135kw do 120kw? dakujem za odpoved