... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Bangysko
Autor témy
Auto: BMW e91 520d M47n2
Kraj: Košický

Dialkove odomykanie zlyhalo :(

Piatok, 30. Marca 2012, 15:25

Caute vsetci :) No dlho takto ten smajl neostane..Mam tu problem s dialkovym odomykanim.Auto mam uz asi 9 mesicaov,mam v nom taky silny pipac ked zamknem ...Ak zamknem auto pipne 2x ak odomknem 1x.Ak podrzim odomykanie pekne stiahne okna a naopak.Lenze niekedy ak odomknem auto,auto len zablika a nepocut pipnutie,ak otovrim dvere zacne alarm.Tak preto som stale radsej zamkol a skusil znova pred tym aby som odtvoril dvere.No lenze jedneho dna mi to prestalo fungovat a teraz odomykam klucom :((( skusal som nakodovat a klucik pekne blika ako ma ked sa koduje ale nezamkne a neodomkne dvere na koci neakeho uvedeneho postupu tu na fore.No ak zamknem klucom pipne 2x a zamkne vsetko ako ma ale ak odomykam musim stlacit este aj gombik odomykanie a potocit zaroven klucom aby piplo.Alebo ak nepipne a to v tedy ak ten gombik nestlacim a len tak odtocim,zacne alarm po otvoreni dveri :((( Uz teraz ani nie alarm ale take divny dlhy ton skaredy :( Pomozte mi pls..a baterku som dal novu....Dakujem velmi vam dakujem ak pomozete

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: Dialkove odomykanie zlyhalo :(

Piatok, 30. Marca 2012, 16:13

Chod na diagnostiku.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Achmed201
Auto: BMW 520d F 11
Kraj: Žilinský

Re: Dialkove odomykanie zlyhalo :(

Sobota, 31. Marca 2012, 11:46

Mne to robi tiez ale iba obcas, ze nepipne a spusti sa alarm tak zamknem a odomknem a uz to ide. Kamos hovoril ze sa jebe nejaky mikrospinac v zámku...
BMW F11 525xd lci
Ford Edge 2.0 tdci bi- turbo
bmw f11 520d ex
bmw e39 530iA LPG - Ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 10 neregistrovaných