... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

eerror
Autor témy
Kraj: Košický

Denne svietenie nastavenie

Piatok, 31. Augusta 2012, 22:51

Kto by mi to vedel spravit ? Ked otocim klucom do polohy 2 zasvietia kontrolky tak svietie mi denne svietenie automaticky,chcel by som si to zvlast zapinat a vypinat normalne tlacidlom ako predne hmlovky . PP PO SNV KE
Prílohy
DSC_0125.jpg
DSC_0125.jpg (201.55 KiB) 2470 zobrazení

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d

Re: Denne svietenie nastavenie

Sobota, 1. Septembra 2012, 07:55

Nic v zlom, ale toto je tak trochu hnus, vopchat diody namiesto hmloviek. Dizajn si sice nenarusil, ale ked to svieti tak to uz nieje BMW.

Preco neskocis na diagnostiku a nedas si nastavit US DRL. Je to denne svietenie dialkovymi svetlami, ktore idu na 20% vykonu (u novsich e39 sa da tento vykon aj nastavit na inu hodnotu) a do hmloviek vratit pekne hmlovky. A budes to mat pekne od vyroby, vsetko sa bude automaticky zapinat... tak ako to maju nove Audiny

eerror
Autor témy

Sobota, 1. Septembra 2012, 09:09

Veru ako vravis aj mne sa paci klasika ja som za . Ja som to nemenil uz take som kupil . Len nedavno som ich pekne zapustil do blatnikov ako maju byt tak najblizsie to zmenim kupia sa hmlovky a bude to . Chcem sa opytat bude treba zasah do kablov ? alebo da sa to spravit normalne cez diagnostiku myslim to denne aby som si to zasvietil kedy chcem ,.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Sobota, 1. Septembra 2012, 09:35

prave o tom je to, sviti to pokial nesvietis tlmenymi, to je jeho podstata.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

dimeco
Auto: BMW 525d Touring
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 01:00

neboli by krajsie a lepsie dat org. hmlovky a do nich radsej napchat xenony??? urcite by to bolo krajsie ako toto a zapnes parkovacky a hmlovky a ides mas krasne denne svietenie. ci??? :-s

hakker
Auto: E39 Touring

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 08:45

dimeco napísal:
neboli by krajsie a lepsie dat org. hmlovky a do nich radsej napchat xenony??? urcite by to bolo krajsie ako toto a zapnes parkovacky a hmlovky a ides mas krasne denne svietenie. ci??? :-s

ja mam v hmlovkach xenony svieti to fakt super..

gf.no1
Auto: X5 E70

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 11:35

kedy ti to svieti super :?: v hmle (pri zniženej viditelnosti) [-X
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex

hakker

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 13:14

gf.no1 napísal:
kedy ti to svieti super :?: v hmle (pri zniženej viditelnosti) [-X

presne ako pises aj v hmle a aj za dazda...

dimeco

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 16:47

ja nad tym tiez spekulujem :-k ale nejak sa k tomu neviem dostat stale volaco ine treba :lol: tak hovoris ze to svieti dobre??

hakker

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 18:49

dimeco napísal:
ja nad tym tiez spekulujem :-k ale nejak sa k tomu neviem dostat stale volaco ine treba :lol: tak hovoris ze to svieti dobre??

s obycajnymi halogenovymi ziarovkami to je nic moc mam auto pred liftom cize mam este tie siroke mlhofky a v nich mam h7 xenon ....invertory mam hore nechcel som ich nechavat dolu..kable som viedol cez dierky kadial idu org kable na hmlovky...porovnaval som ci to svieti v hmle lepsie s halogenom alebo xenonom a neporovnatelne xenon zvytazil jop mam tam 6000K viac sa neoplati davat...
este planujem dat xenony do dialkovych len musim este premysliet ako urobim denne svietenie nakolko teraz tam mam drl na 20% a rad by som bol keby mi svietili len kruzky premyslam nad kupovou modulu automatickeho svietenia a nejak to dopasovat na to aby sa to zopinalo pri zvyseni prudu... ale to je len zatial taky napad ..pripadne toto http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=597
nejako premyslet a zapojit aby to zapinalo len kruzky ten efekt tam nemusi byt vyuzil by som to inak...
ale ako vravis tiez niet casu stale daco ine do toho pride

hakker

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 19:01

no toto som nasiel
[youtube]jrCK5GUp5pk&feature=player_embedded[/youtube]
http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... -drls.html
nebude to take tazke takze konecne uz aj e39ky budu mat daylight ...teda aspon moja... :-({|=

dimeco

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 19:59

=D> budes čaavo :thumbup: zas to ja nepotrebujem ja aj tak vzdy zapnem len parkovcky a chodim na hmlovkach kedze tam mam slabsie ziarovky :D mam to automaticke zapinanie svetiel ale nikdy neviem kedy sa to rozsvieti lebo sa to nejak ovplivnuje svetlostou vonku a stmievania tak to nepouzivam ale budm to muset asi vyskusat. ale k tomu budes potrebovat aj ten svetelny senzor. ci to je komplet sada???

hakker

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 20:14

ja chcem ponechat styl bmw kruzky su kruzky nic proti ale s hmlovkami to vyzera ako skodofka...to uz naozaj si radsej daj nakodit to denne svietenie budu ti dialkove svietit na 20% vyzera to lepsie ako s tymi hmlovkami...ale zas to je vec vkusu ...kazdemu sa paci nieco ine

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Streda, 16. Januára 2013, 21:27

Zdar! Mam automaticke zapinanie svetiel. Funguje to tak, ze ked otocim klucom do druhej polohy, tak hned sa zapnu stretavacky. Bol som v servise kvoli tomu, aby mi to odstranili. Napichli to na diag, ale v LCM je tato funkcia vypnuta (co som sa tiez cudoval, kedze som si myslel, ze sa to da nakodovat len na novsich LCM a ja mam auto model 1997). Jedine, co mi z toho vychadza, je, ze niekto tam musel nieco dobastlit. Ale co to je, ako to najst a odstranit? Neviem, ci tam moze byt nejake relatko na to alebo nejaka ina pitchovina pripojena. Nevie niekto, kde to hladat? Pytal som sa par ludi a nikto nic nevie. Jedinu odpoved, co som dostal, bola, ze by to mohlo byt niekde medzi motorovym priestorom a kabinou. :-k
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Januára 2013, 09:40

treba pozriet na LCM či tam nieje niečo dopojene,lebo na svetlach myslím že nemaš nič navyše,teda si aspon nepametam,že by tam niečo bolo...alebo ten dotyčny prehliadol nadstavenie lcm na automaticke zapínanie svetiel.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných