... všetko o BMW ...
ice.blade napísal:ak sa pozries po bokoch volantu najdes otvory... tam musis strcit skrutkovac alebo dlhy inbus alebo hocico cim odcvaknes airbag z pruzinky ktora ho drzi vo volante... na oboch stranach je ten isty system... cize strcis srobovak... nim nahmatas cast strunky a tu zatlacis dovnutra... tym ti vypadne bag... dalej mas dve skrutky vnutri pod bagom a dve vzadu za volantom... tusim su to torx 5ky... nepamatam si to uz presne ake ale nieje to zlozita robota :)
uz sa to tu dost krat rozoberalo...
edit: 5min na googli aj v takuto nocnu hodinu a hadaj co som nasel http://kinmak.com/?page_id=88
Ritchey napísal:Ono tip: odpoj baterku pred odpajanim airbagu ma zmysel, nakolko je tu (aj ked mala) sanca nahodneho vystrelenia,
dokonca ani to nemusi pomoct ked sa hned clovek vrhne na to, nakolko auto ma v zalohe kondenzatory specialne pre airbagy ktore sluzia pre napajanie airbagov v pripade nehody ktora presekne napajanie od baterie skor ako stihne airbag buchnut, preto je aj v TISku pisane odpojit baterku a pockat polhodku.... osobne by som to s bateriou urcite nerobil... tot vse