... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rudo ZM
Auto: BMW 540iA
Kraj: Nitriansky

Re: Co to je za nadobu

Streda, 26. Decembra 2012, 12:54

Ty niečo hasíš???? :mrgreen: 30l je dosť,ale kolko jazdíš?Pri tom svinstve,čo sypú na cestu je okno zasraté v jednom kuse ](*,)
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Streda, 26. Decembra 2012, 15:04

Rudo ZM napísal:
Pozri tú gumičku čo je v nej osadený motorček.Ja mám okolo nej takú modrú usadeninu,ako uschnutá nemrzka.Takže to tade asi presakuje....
Tiez si myslim, ze cez ten motorcek to unika, lebo som to tam videl okolo neho otecene. Len je cudne, ze ked klesne kvapalina pod motorcek, tak sa straca aj tak. Inac, je pravda, ze som ten motorcek chytil a normalne vytiahol. Normalne sa moze zdat, ze je tam len nasadeny, pretoze nekladol ziaden odpor pri vytahovani. Ved tam na tom hrdielku vobec nedrzi/netesni.

BMW 07 napísal:
Len tak mimochodom, koľko ste už minuli vody do ostrekovačov túto zimu?? Zdá sa mi to, alebo doteraz mojich (6x5l) 30 litrov, nie je vela?
Ja sice nejazdim uz tolko s autom ako dakedy, ale moze byt. Jazdim s kamionom denne a tam, ked mi zahlasi doplnit vodu, tak nalejem naraz ca 15L a hlasku o doplneni mi opakuje zhruba za 1,5 tyzdna. Cize 3 tyzdne = 30L. Ono, ked mas ostrekovace na svetla, tak to zozerie dost kvapaliny.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

BMW 07
Kraj: Banskobystrický

Streda, 26. Decembra 2012, 19:28

Áno najazdím toho dosť, to je určite faktor, ktorý nepustí. Zatiaľ som nič nemusel hasiť :lol: Zvykol som si ale na to tlačítko S na páčke a púšťam aj na zadné okno. Na budúcu sezónu sa popozerám po nejakom 200l sude a môžem sa chváliť, že mi to žerie ako kamión. Ako som to robil aj doteraz, ak sa ma nejaký ten priaznivec TDI pýta na spotrebu...

Chalani nebrali ste niekto teraz tie stierače z DS AUTO?? http://www.dsauto.sk/product/sk/Stierac ... da-BMW-E39
Sú za akciovú cenu, len či sú to aj org. bosch twin, neviete náhodou?
MHD BB
BMW e39 530D A Touring - Anthrazit metallic -ex
BMW e39 525tds A Touring - Cosmoschwartz - ex
BMW e36 316i Compact - Montrealblau- ex
Renault Clio 1,6 RXE - ex (prvé auto - ďakujem za pochopenie)

--------------- BMW 4 ever ------------------

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 27. Decembra 2012, 13:41

ano su to origo, mam ich uz asi tyzden doma, mimochodom prvu zimu co som mal e39 som mal vyssiu spotrebu vody do ostrekovaca ako nafty (a ta svina je drahsia ako nafta)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

BMW 07
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 27. Decembra 2012, 14:12

Díky Jaro. Hneď som ich aj objednal. Vymením už len po zime, nech dorazím tieto. Tak vidíte... nie som sám čo má ťažkú ruku na ostrekovači :D
MHD BB
BMW e39 530D A Touring - Anthrazit metallic -ex
BMW e39 525tds A Touring - Cosmoschwartz - ex
BMW e36 316i Compact - Montrealblau- ex
Renault Clio 1,6 RXE - ex (prvé auto - ďakujem za pochopenie)

--------------- BMW 4 ever ------------------

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných