... všetko o BMW ...
lukas iS napísal:mne to robil predtym ten hlinikovy plech co je tepelna izolacia, je za lavym prednym kolesom na plaste pod vodicom tak jednu stranu som mal uvolnenu tak to hrkotalo tiez cinkavy zvuk ...no po mesiaci mi to zacalo znova tiez prave predne koleso ale kus vyraznejsie... tentokrat uz netusim co to moze byt
Ale ja to pocujem aj vo vnutri auta ked je vsetko pozatvarane. Podla mna to musi byt nieco vacsie, co sa prenasa aj na karoseriu. Lebo ci som v aute alebo vonku, intenzita je rovnaka.
lukas iS napísal:dnes som dlho dlho hladal pricinu a skoncil som pri pruzine ktora vydava ten zvuk a konkretne jej dolne ulozenie ta guma, nemam ju v najlepsom stave a je kus vytlacena...co vy na to?
cislo dielu 13
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/525tds-M51/LHD/M/1997/browse/front_axle/guide_support_spring_pad_attaching_parts/
lionlion napísal:
asi to tym nebude, lebo ja som prave kvoli tomu menil horne ulozenie tlmicov dufajuc ze to je prave to ulozenie co bucha. Samozrejme vsetko to co je na obrazku, som mal rozobrate a aj som si to poprezeral. U mna ta guma c. 13 je OK ako aj ta vrchna guma (10), jedine je na nich vydiet odtlacky od pruziny ved su pouzivane ale ziaden prieraz na kov alebo ine poskodene...... a bucha to stale
Ja som menil 1, 3, 4, 6 a 7 na oboch stranach (tie podlozky som menil pre istotu, ved ich cena je smiesna tak preco nie).....menil som to teraz pred dvoma tyzdnami.
Uvidim na aky objav pridem ja ked dam dole koleso a porozhladam sa tam po niecom, ale zatial nato nemam neako chut a ani cas. Samozrejme ak by ste niekto na nieco prisli a ja by som uz isiel na istotu, tak ta chut by uz bola a cas by sa nasiel.