Piatok, 4. Novembra 2011, 19:19
cauko pajo, jaj mam moju 525d chipnutu. neviem presne co konkretne chces pocut. co sa tyka spotreby tak ta mi isla malicko dole ale samozrejme zalezi to aj od stylu jazdy, ja jazdim dost vela mesto a vyssi krutak je len vyhodou skor sa auto rozbehne a tak aj menej spapa. auto som chipoval hned ako som ho kupil, nabehal som na nom za rok 30 000km bez problemov. zvysenie vykonu na automate pri beznej jazde az tak citelna nie je, no na dialnici a pri vyssich rychlostiach je to pekne citit, automat nepotrebuje pri kazdom zrychleni podradovat. ak je ten chip robeni s rozumom nie je sa coho bat, motor to hravo zvladne (prevodovka aj turbo su rovnake ako v 530d takze tie to tiez zvladnut musia)
ale samozrejme netvrdim ze sa nemoze nic pokazit. turba, prevodovky, vstreky odchadzaju aj na nenachipovanych autach takze je to len na tebe ci to chces a ako na tom budes jazdit. preto ja nikoho na chip nenahovaram, stale vravim ten kto sa boji nech nechodi do lesa

lebo su taky co sa chodia vypytovat ci neodide toto, tamto, boja sa atd. takych nerad riesim lebo potom kazdu vadu na aute pripisuju chipu...
na stranke co mam v popise chiptuning najdes vela clankov a diskusii precitaj si to a rozhodni sa sam. ja som max spokojny
keby si mal niejake otazky kludne napis ak budem vediet odpovedat rad pomozem.
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot
EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex
EX BMW E39 525d Individual ///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp