... všetko o BMW ...
Spionator napísal:kua, teraz ako sa ochladilo mam spotrebu na 2.8 cca 16l..... a neviem cim to je ale aj pred tym som mal tak cca 14l..... a to jazdym kludne....
GUZINO528 napísal:No ved dojdi kuknut na nas zimnovianocny zraz ak si zblízkaTam budu vsetky mozne bavoraky :)) Ale auto ti tam asi nikdo neda do ruk :)
birki napísal:GUZINO528 napísal:No ved dojdi kuknut na nas zimnovianocny zraz ak si zblízkaTam budu vsetky mozne bavoraky :)) Ale auto ti tam asi nikdo neda do ruk :)
to je mi jasne ze zena a auto sa nepoziciava
len previez a tak :) skusenosti
zhananie suciastok a popripade aj doporucenie schopnych ludi kedze ja som cez PC :) v aute dokazem tak doliat vodu do ostrekovacov :)
GUZINO528 napísal:Spionator napísal:kua, teraz ako sa ochladilo mam spotrebu na 2.8 cca 16l..... a neviem cim to je ale aj pred tym som mal tak cca 14l..... a to jazdym kludne....
tak tam mas nieco pekne na p.Daj to skontrolovat lebo tolko nezerie ani otcov 6,5L chevrolet
Spionator napísal:GUZINO528 napísal:Spionator napísal:kua, teraz ako sa ochladilo mam spotrebu na 2.8 cca 16l..... a neviem cim to je ale aj pred tym som mal tak cca 14l..... a to jazdym kludne....
tak tam mas nieco pekne na p.Daj to skontrolovat lebo tolko nezerie ani otcov 6,5L chevrolet
je to taky mish mash: auto 523i, meneny motor z 328 AT, preprogramovana RJ z 523 na 528...sanie z klapkou z 523.... a nikdo mi stym nevie pomoct ani v bmw... a este motor pri konstantnom plyne trha napr pri 40 km/h na 4rke... uz som zufaly, a dnes my odisiel starter, pred tyzdnom alternator..... proste som si asi kupil zly kus....
birki napísal:Poistka ?? za kolko sa da vybavit
spotreba v zime ??
opotrebovanie / nicenie gum
hlavne ako je to zo servisom
kedze do teraz som jazdil felicia / fabia :) viac som nestihol ako to vychadza zoservisovat bmw. co si to vypyta v korunkach ??..
alebo mam radsej hladat 328 ?? e36??
auto 80 km kazdy den najazdi, ale 98 percent je dialnica
p.s. je mi jasne ze to auto ma 10 rokov , ale je to SEN :) asi to poznate