... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

miskopisko
Autor témy
Auto: 525tds
Kraj: Bratislavský

brzdovy snimac opotrebenia (nutna vymena aj platniciek?)

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 15:24

Ahojte...v tomto vlakne som nenasiel podobnu temu (iba inde) tak som zalozil novu. Zaujma ma, ci je potrebne pri vymene snimacu vymenit aj brzdove platnicky, ked viem ze su este v dobrom stave a najazdia este dost km. Neviem i je to schvalne, alebo je to nejaka chyba, ale tie snimace zanu svietit uz ked su brzdove platniky zodrate tak na 50%? Zda sa mi, ze mi to aj niekto hovoril. Brzdy samozrejme funguju na 100%. Len objednavam nejake veci a neviem ci mam objednat aj brzdove platnicky alebo staci len dva snimace(predny a zadny), kedze mi na palubke uz svieti ten vykricnik. Vlastne ide mi o to, ci to funguje na takom principe, ze aj ked budu snimace nove, ale platnicky pouzite, tak to aj tak bude svietit?

diki

Užívateľov profilový obrázok
serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Re: brzdovy snimac opotrebenia (nutna vymena aj platniciek?)

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 16:29

No ked mas novy snimac, ktory das na stare dosky, tak ti bude svietit, lebo sa prederie. Akoze, ked mi svietili uz brzdy na vymenu, tak tie platnicky boli riadne zoslahane. Nechapem, ako mozes mat zodrate na 50 % a snimac zodraty tiez.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

korado
Auto: len V12 a len long
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 16:32

ten snímač začne svietiť až keď je to zodraté totálne…
fotka dole je z môjho auta, vypísalo, vymenil som kotúče, doštičky, snímač
krásne vidieť koľko zo starej doštičky tam bolo

(môžeš skúsiť vymeniť iba snímač a daj ho tak, aby sa nedral, nebude ti nič svietiť :mrgreen: )
Prílohy
IMG_3832.jpg
INSTAGRAM: korado_korado

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 17:16

Najprv pozri na snímač, či je zošúchaný, alebo daj tu fotku, pozrieme sa. Možno ho niekto zle nasadil a zošúchal sa skôr, alebo sa niekde predral káblik a spojil sa kontakt.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných