... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Gorgi
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Brzdove svetlo svieti aj po vypnuti [vyriesene]

Pondelok, 4. Júla 2011, 09:24

Takze moj problem je nasledovny :

-po vypnuti svetiel a vytiahnutiu kluca zo zapalovania stale svieti prave brzdove svetlo.
-po vybrati ziarovky brzdoveho svetla zacala preblikovat ziarovka lavej zadnej hmlovky.
-po vybrati hmlovkovej ziarovky sa ostatne spravali ako maju.
-ked som dal naspat hmlovkovu ziarovku preblikovala a potom prestala a fungovala ako ma.
-brzdova ziarovka svieti stale nech robim co chcem.
-takisto aj BC mi raz hlasi ze nemam ziarovku v brzdovom svetle a raz nehlasi ziadnu chybu.

Dakujem za rady :thumbup:
Naposledy upravil/-a Gorgi v Pondelok, 4. Júla 2011, 22:12, upravené celkom 4 krát.

Gorgi
Autor témy

Re: Zadne svetla svietia aj po vypnuti

Pondelok, 4. Júla 2011, 10:16

Diky za radu, skusil som pohladat nieco na fore, nic konkretne ale vacsinou ked je problem so svetlami ma v tom prsty lightmodul ...
Je niekto v BA alebo v okoli BA kto by sa na to vedel mrknut ? V niektorych temach tu je spomenuty chalanisko co by to vedel opravit, ale co som kukal je niekde od ZA ... dik

Gorgi
Autor témy

Re: Brzdove svetlo svieti aj po vypnuti

Pondelok, 4. Júla 2011, 11:15

No bol som kuknut ten light modul, no a ako som odhrnul zhora taku izolaciu tak kukam a pekne po nom ztekala kvapka ...takze asi mu zaskodila vlhkost (by ma zaujimalo kade sa tam dostane voda) ... vyberat som ho nevyberal, asi by som to radsej nehal na niekoho skusenejsieho...

Takze som ho len predsa vybral (nedalo mi to :D), rozobral, bol trosku zaoxidovany tam kde sa to srobuje ku kasni ale na obvodoch ani tuk po oxydacii ... vsetko bolo ako nove a aj kondiky boli na pohlad ok (neboli napucene). tak teraz neviem ci to je ozaj tym lichtmodulom, alebo mam len niekde stale zopnuty brzdovy kontakt pravy ? neviem, fakt neviem.Diagnostika vie urcit chybu modulu ?

Gorgi
Autor témy

Re: Brzdove svetlo svieti aj po vypnuti [vyriesene]

Pondelok, 4. Júla 2011, 22:16

Tak predsalen to bol light modul (vymeneny), a teraz touto cestou chcem velmi moc podakovat Semtexovi za jeho ochotu a cas na vyriesenie problemu =D> dakovala :thumbup:

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Utorok, 5. Júla 2011, 12:44

Povodny modul rozobrat, prefukat stlacenym vzduchom a nechat poriadne preschnut, mohol by fungovat.
Kazdopadne, ked ti tam zatiekla voda raz, tak tam bude tiect nadalej, treba to fixnut, nech nemas opat tento problem.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Gorgi
Autor témy

Utorok, 5. Júla 2011, 13:36

prefukanie nepomohlo, skusal som ;)

Kto je prítomný