... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
miso_525d
Autor témy
Auto: SOBI 20
Kraj: Bratislavský

BMW M5 E39 - kupit, nekupit?

Streda, 11. Mája 2011, 08:29

zdravim vsetkych, uz davnejsie rozmyslam nad nejakym silnejsim autom na volny cas, na vyblbnutie. rozmyslam nad BMW M5 - generacia E39. par kuskov som uz pozeral, na nete, ceny su myslim vcelku prijatelne na to ze to je BMW a ze to ma 400 koni... vie mi niekto poradit v nasledovnych otazkach?

1/ je nabeh 160 000 - 200 000 km vysoky u tohto motoru/auta?

2/ spolahlivost?

3/ servis?

diky za kazdu odpoved.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l

Re: BMW M5 E39 - kupit, nekupit?

Streda, 11. Mája 2011, 15:14

1, kto hlada, najde, ten motor ma 2 problemy - vanos a nikasil, ten prvy sa opravit da, druhy nie, na slovensku by problem s c2 problem byt nemusel, zato c1 je samozrejmostou, btw oprava 3t euro
2, nic vynimocne oproti klasickej e39, akurat to ma troska vecsie brzdy, troska ine ramena a tak dalej, nic co by si nekupil v bavarii za poriadny priplatok, inde bohuzial nekupis
3, neviem, myslim ze prve 2 body odpovedaju aj na 3, ale preco nie, je to e39, zmaknes to aj doma na kolene ak si sikovny
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

patrick
Auto: E39Navijak

Re: BMW M5 E39 - kupit, nekupit?

Streda, 11. Mája 2011, 18:19

Vanosy nejsu az taka palka...Repas amerika 1000€ nejakych 1100-1200 aj s postou a zaplatenym clo+dph...A asi tak 400 za montaz...Kazdy hovori ze sa nedaju zohnat veci od inych vyrobcov,daju sa ale neviem ci by som to na take auto daval a ak chces auto na vikend,na vyblbnutie tak M3(M5 je tazka krava na to netreba zabudat) alebo si poskladaj nieco s V8 a budes mat unikat...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných