... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: BMW E39 navrhnite kupu auta s obsahom??vase skusenosti..

Utorok, 15. Júna 2010, 21:55

Podla mna sa buraneho auta netreba az tak bat ako niekto (nic konkretne).
Malo ktore auto co jazdi po cestach uz roky nebolo burane, vacsinou sa nieco prihodi, ide hlavne o to aby to auto nebolo velmi burane ale hlavne aby robota bola kvalitna a nie len tak poplatane aby to dajak este islo a mozno aj vyzeralo.

K tomu spominanemu autu, s vonku by sa mi aj pacil, ale kedze viem ze auto ktore idem kupovat bolo burane tak by som si to poriadne otukol.... ale ten interier, hrôza... to auto by som nebral.... ked je taky interier, tak od zvysku auta by som tiez ine necakal

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Re: BMW E39 navrhnite kupu auta s obsahom??vase skusenosti..

Streda, 16. Júna 2010, 13:15

ja mam 523.podla tacho nieco cez 200 tisic netusim ci real a som max spokojny.podla mna neznicitelny motor ak ma davas co treba. do predu ta upozornujem ze skoro kazda 39 trpí na napravy.ja som vsetko vymenil plus cidlo abs a auto mi sluzi uz vyse roka bez problemov.a servis 39? ak mas garaz alebo zrucneho kamosa vstko urobis sam.
ale kedze sme kupili dalsie bmw tak toto bude na predaj ale je to tour a to tusim nechces. mam uz stvrte bmw ale toto je zatial top aj pohdlie a sviznejsiu jazdu zvlada bez problemov
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 6 neregistrovaných