... všetko o BMW ...
hmm no oco ma e46 a ma tam diamant menil som v nom baterku ale nakodoval som to tak že sa pritom používala aj spínacia skrinka a tam mi iny kľuč pasovať nebude ...
technacikk napísal:hmmm no a vedel by si mi poradit ako ?
Peters2 napísal:
hmmmzeby si do spinacky pouzil svoj kluc? Zpanes kluc do prvej polohy max. 5s potom vypnes a drzis zamknutie a do toho trikrat odomknutie.... aspon sa mi zda, isto je tu niekde ten navod
VLADKY242 napísal:a ake máš to dialkové
PetoK napísal:Doporucujem kupit original kluc s DO v BMW servise, bude ti fungovat vsetko korektne vratane startovania, dialkoveho otvarania kufra, dotahu okien atd. ... uz len preto aby si mal aspon 2 kluce - jeden rezervny, ked jeden stratis,alebo ti ho ukradnu... a dalsia vec, tento polsko/cinsky smejd by som do BMW nedaval, nemaju moc dobru spolahlivost...
tomikelly napísal:Samozrejeme že sa to dá dorobiť ako to bolo spomínané. Druhá vec je že vďaka takej konine dokonca to bol Magic Car mne zhorela kabeláž vo dverách lebo to bolo tak profi namontované. Ja by som to tiež riešil originál kľúčom. Sú tu aj iné možnosti dajú sa spraviť aj tu u klubáka kľúče za lepšiu cenu. Keby si to silou mocou chcel robiť čo ti neradím vo dverách je spínač čo otáčaš kľúčom a tam podľa wds nájdeš pin kam napojiť spínací kontakt.