toto som mal aj ja a zacalo chrcat a odchadzat... potom som kupiál 1din alpine, vyzera to sice fakt nahovno ale zvuk bol okamzite o level vyssie bez vymeny repro pretoze uprimne hudba v e39 ja absolutne nezvladnuta a psi grc a to v akomkolvek presete co sa tam vyrabal
nuz ale zakupit komponenty na origo 16:9 + dsp a nakablovat to so vsetkymi reprakmi (11 ci kolko) tak to je fajn. ja som vlastne ani nesedel v e39 bez dsp takze neviem porovnavat ale predpokladam, ze to bude lepsie
Ak by ste vedeli o dakom kto predava gps co sa mi hodi do auta ale komplet s kablovackou tak hodte to sem dakujem mozno by som to zvladol vymenit aj sam
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Co takto za tie peniaze rovno kupit Eunos? Mas tam rovno aj AUX, USB, Andorid navigaciu aku len chces a dalsich 100 veci.
Pimped rides: 1999 e39 M5 ala uz som mohol mat Cayman 1996 e39 528iA ala projekt na ktory som sa vykaslal - na predaj za 1500e 2011 Peugeot 5008 1.6 THPala francuzsky Suburban - na predaj za 12500e
moznosti je viac. eonon, dinavin etc. ale kvalitu hudby necakaj ak tam mas len zakladnu teraz. ovsem ak chces origo tak sa priprav na hodne mrdania s kablami.
Atc to uz predal a ten co to kupil je jeden z tych co to vedia retrofitnut
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov