toto som mal aj ja a zacalo chrcat a odchadzat... potom som kupiál 1din alpine, vyzera to sice fakt nahovno ale zvuk bol okamzite o level vyssie bez vymeny repro pretoze uprimne hudba v e39 ja absolutne nezvladnuta a psi grc a to v akomkolvek presete co sa tam vyrabal
nuz ale zakupit komponenty na origo 16:9 + dsp a nakablovat to so vsetkymi reprakmi (11 ci kolko) tak to je fajn. ja som vlastne ani nesedel v e39 bez dsp takze neviem porovnavat ale predpokladam, ze to bude lepsie
Ak by ste vedeli o dakom kto predava gps co sa mi hodi do auta ale komplet s kablovackou tak hodte to sem dakujem mozno by som to zvladol vymenit aj sam
Co takto za tie peniaze rovno kupit Eunos? Mas tam rovno aj AUX, USB, Andorid navigaciu aku len chces a dalsich 100 veci.
Pimped rides: 1999 e39 M5 ala uz som mohol mat Cayman 1996 e39 528iA ala projekt na ktory som sa vykaslal - na predaj za 1500e 2011 Peugeot 5008 1.6 THPala francuzsky Suburban - na predaj za 12500e
moznosti je viac. eonon, dinavin etc. ale kvalitu hudby necakaj ak tam mas len zakladnu teraz. ovsem ak chces origo tak sa priprav na hodne mrdania s kablami.