... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pysta

Piatok, 27. Júna 2008, 16:47

Ale trt makovy menia smer lucov ... nam svieti prave svetlo vyssie kvoli krajnici, anglanom svieti lave vyssie. A presne pre toto sa cast svetlometu zalepi aby to nesvietilo oprotiiducim polovodicom rovno do oci.
A prerabka je RHD->LHD je moc narocna ako casovo tak finance, ze to absolutne nema vyznam ani pri takych autach ktore v EU niesu vobec ;)

Gary

Sobota, 28. Júna 2008, 13:02

Backo:Dakujem :lol:

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Nedeľa, 29. Júna 2008, 19:56

BACKO napísal:
Ano Gary ma pravdu,dobre videl su to priesvitne plastove nalepky,v ktore sa lepia na predne svelomety a menia smer svetelneho luca.Mal som ich aj ja ,ale na vw pasate,ale nebol som spokojny.Na kazdy model sa predavaju zvlast ale su aj univerzalne. :wink:

Na e34 sa otáčajú celé "premietačky", tj. žiarovka aj so šošovkov a tienitkom. Povolíš skrutky (myslím že tri), pootočíš na doraz a dotiahneš. Horšie je to s pedálmi, spätnými (sú iné - opačné), predný panel, neviem ako stierače, už spomínaná káblovačka a hromada vecí okolo motora. Aspoň na Felde vymeníš polku príslušenstva. Tie svetlá sú fakt to najmenej. Sú konštruované pre obe strany riadenia.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Utorok, 1. Júla 2008, 09:45

takze asi pridam aj svoj nazor.tiez som momentalne v UK ,no a akekolvek auto ,ktore ma pravostranne riadenie u nas neprihlasis!proste KO ta cez to nepusti!podla vin cisla zistia ci to bolo LHD ,alebo RHD ,takze aj keby si to prehodil na lavostranne riadenie,vyslo by ta to nazmar-skoda penazi.
raz sme v jednom servise,kde som pracoval prerabali octaviu RHD a fabiu RHD ,som myslel,ze ma drbne..stale nieco nepasovalo,nieco prerobit,vymysliet atd atd. trebalo druhe riadenie,tapaciri,komplet kabelaz,palubovku,pristrojovku v km/h,koberce na podlahu,nove trubky na brzdy+abs,no nezda sa to ,ale babracka ...a hlavne aj tak to nebolo ako original,stale tam boli nejake pazvuky a tak.
takze ak ti mam poradit ,auto predaj na suciatky,zarobis na nom viacej...
a v anglicku mas aj auta ,ktore su LHD !napr.bratova ALPINA.....
a MOZE TU PISAT KTO CHCE CO CHCE RHD NEPRIHLASIS!!!!!!!!!!!!
jedine ak tam prevaris stitky,no ak budes mat raz havarku,tak si v p..i :twisted:

BACKO
Autor témy

Utorok, 1. Júla 2008, 12:48

MEJOGSI napísal:
takze ak ti mam poradit ,auto predaj na suciatky,zarobis na nom viacej...
a v anglicku mas aj auta ,ktore su LHD !napr.bratova ALPINA.....
a MOZE TU PISAT KTO CHCE CO CHCE RHD NEPRIHLASIS!!!!!!!!!!!!
jedine ak tam prevaris stitky,no ak budes mat raz havarku,tak si v p..i :twisted:

Asi mas pravdu.Ok,pojde na suciasky.Ak by mal niekdo vazny zaujem o auto,tak mi poslite SS.DAkujem vsetkym za rady a pripomienky!!! :wink:

Zelo ZH

Sobota, 12. Júla 2008, 13:57

no ja ti napisem nico podobne ako MEJOGSI.... proste aj ked auto prerobis na LHD tak to neprihlasis.... lebo podla VIN bolo urcene pre UK a tym padom aj ked das volant do kufra neprihlasis to u nas.... auta z UK sa sice daju prihlasit, ale jedine ak si tam kupis LHD ako MEJO
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných