... všetko o BMW ...
tomikelly napísal:Ja to tu tiež trochu oživím nakoľko potrebujem vpredu vymeniť plast okolo vrtule a pri tejto príležitosti chcem dať dohoromady aj tento elektrický ventilátor klímky ktorý ako inak nejde
Len chcem poopraviť Peťa že 4 pin je odporovo riadený a 3pin je PWM (+,-,pwm) pulzne šírková modulácia nie opačne.
Otázky teraz budem smerovať hlavne na SO-DEVIL. Je verejne známe že nový 3PIN pre diesel je nemožné zohnať. Sú 4piny 3pin pre benzíne ale 3pin pre diesel nič. Ty si písal že si dal 3pin z benzínu ako teda funguje stíha to chladiť. Informácie čo mám totižto hovoria niečo o rozdieloch rýchlostí ale neviem ktorý má vyššiu alebo nižšiuTakže SO-DEVIL vieš nejako zrekapitulovať že aká bola teplota napr v lete či to stíhalo resp. či diagnostika nepindá na ten benzínový ventilátor. Díky
tomikelly napísal:No môj ventilátor vyzerá dobreale čo z toho keď nejde a vôbec. Napätie na pinoch koenktoru je aj ten samotný je v pohode ale ventilátor nejde. Takže ja musím zohnať nový čo na diesel neviem tak preto som chcel vedieť či ten benzínový je v pohode.
Ak myslíš mňa čo mám ten koberec taký zdvihnutý pri dverách tak ešte som to neriešil. Potrebujem priviesť zozadu AUX dopredu takže musím vybrať sedačky potom sa chystám pozrieť pod ten koberec kde je pes zakopaný. Videl som e39 bez koberca a tam na tom mieste pozdĺž prahu je taká hlboká tá podlaha že tam môžu ryby plávaťtak neviem že čo tam je
tomikelly napísal:Ja chcem pre istotu novýlen som chcel vedieť či nevieš ako to je. Ale tak skúsim objednať ten ak nič tak vrátim
Za ten koberec máš PM nechcem aby to tu bolo off topic
tomikelly napísal:Tak ja nehovorím že z BMW novýtam sa dá kúpiť aj na diesel. Ale nechcem aby som časom dopadol znovu tak ako teraz...