... všetko o BMW ...
hellrider napísal:pokial viem tak odlucovac objednas asi len v bavarii.
co sa tyka oleja, ja tam momentalne mam Castrol Magnatec 10w40 a tento tyzden mi dojde Castrol Edge TurboDiesel 5w40 a pojde pekne tam.
Co sa tyka preplachu, uvidime, lebo som cital vela nazorov a co clovek to nazor. Necham to tam a uvidime co sa bude diat.... Mozno to potom zmenim za 5w30.... kto vie
hellrider napísal:pokial viem tak odlucovac objednas asi len v bavarii.
co sa tyka oleja, ja tam momentalne mam Castrol Magnatec 10w40 a tento tyzden mi dojde Castrol Edge TurboDiesel 5w40 a pojde pekne tam.
Co sa tyka preplachu, uvidime, lebo som cital vela nazorov a co clovek to nazor. Necham to tam a uvidime co sa bude diat.... Mozno to potom zmenim za 5w30.... kto vie
BMW 07 napísal:Castrol je tiež dobrý olej, ale do 530D je pravdepodobne Shell vhodnejší. Ja idem kupovať tento: Motorový olej SHELL ULTRA Diesel 5W-40 4L - dve balenia samozrejme(29€ stojí na tejto stránke: http://www.motoolej.eu/motoolej/eshop/1 ... l-5W-40-4L) Má schválenie pre BMW Longlife 01, čo Castrol asi nemá. (ak náhodou má, tak sorry za dezinformáciu)
Mimochodom, nevie niekto poradiť, kde sa dá objednať ten olejový odlučovač + filter? Objednával niekto cez internet, alebo len v BMW?
Ďakujem.
Rudo ZM napísal:Dá sa tam dať aj ten novší.Zoberieš preč víčko aj s valčekom a dáš tam to novšie.Aspon tak mi povedali v Bawarií NR.Chcelo by to vyjadrenie niekoho,kto to už skúšal
Rudo ZM napísal:Daj vedieť ako to dopadlo keď to vymeníš...