čawes.. cena je v poho ale zober to takto... Jediné čo to auto robí super sú predné lampy a aj tie nie su origo!
Podľa toho aké mám skusenosti s predajcami tak mu minimálne o rok na mladosti pridal...
Ďalej bolo asi burané, (kebyže nikdy nebolo tak by to určite vykričal do sveta!

).
Choď sa pozrieť a zistíš najlepšie...
Len pre info: Môj kamoš stale hladá peknú 523i E39, volá mi že našiel nádhernu z piešťan že as bol previezť a že ju kúpi, aby som mu ju išiel odobriť.
http://bmw-rada-5.autobazar.eu/523i-id837085.htmlPriešiel som, a hneď spustil ako je auto super, nikdy nebolo búrané a podobne... Ako prvé som ho zjebal že ojebáva v roku výroby.. (tvrdil že má 3/2001) hlavne že 523i sa vyrábali do augusta 2000.. to je ale jedno... Idem sa previesť a kukam motor stale lietala teplota hore dole.. nakoniec zistím že sa vozí neviem aku dobu bez termostatu, preto ževraj mu tam nechce držať=))), podľa mňa su mo to prehrievalo ako besné tak ho vytiahol a tým je auto opravené.. No a čo sa kasne týka, pozeral som ju večer a videl som že je celá striekaná a aj to viac krát, kompletka v laku, pomarančoví lak, a podobne... Teraz ju vidím na nete a už z foto kričí ako nesedí farba na blatníku, a samozrejme, zadok bol urezany=)))
Skrátka, to auto museli dávať dohromady dlhúú dobu. Takže nikdy never foto! pekne sa prevez a zisti si čo je to zač